Gruodžio 7 d. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai, vykdydami policinę priemonę Tarptautinės antikorupcijos dienai paminėti, Avižieniuose, Vilniaus raj. surengė netradicinį reidą.

Jo metu pareigūnai dalijo informacines skrajutes bei švietė vairuotojus apie korupcijos, kyšių žalą.

Nors reidas nebuvo specialiai skirtas keliuose ieškoti KET pažeidėjų, būtent šios akcijos metu policijai įkliuvo A. Giržadas, kuris savo transporto priemonę vairavo būdamas neblaivus.

Tai, kad tą savaitgalį toks įvykis iš tiesų buvo užfiksuotas DELFI patvirtino Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis.

DELFI žiniomis, A. Giržadui nustatytas lengvas girtumo laipsnis, t.y. 0,92 prom.

„Tikrai tuo nesididžiuoju ir labai dėl to kremtuosi“, – prisipažino A. Giržadas.

Pasiteiravus apie įvykio aplinkybes, žinomas vyras neslėpė, kad tą savaitgalį vartojo alkoholį, tačiau tikrai nesitikėjo, kad kitą dieną po to negalės vairuoti.

„Tai labai nemalonu. Tiesiog vakare dalyvavau vakarėlyje, o iš ryto net nenumaniau, kad negaliu vairuoti. Bet nutiko taip, kad pripūčiau“, – DELFI neslėpė pašnekovas.

Kokia nuobauda už šį nusižengimą laukia A. Giržado kol kas nėra aišku. „Dar laukiu sprendimo“, – sakė jis.

„Bauda dar nepaskirta. Vilniaus kelių policijos pareigūnai priimti sprendimą planuoja sekančią savaitę“, – DELFI teigė Komunikacijos poskyrio vyr. specialistas Tomas Bražėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)