„Tik aukščiausia kokybė visame kame“, - susirinkusius kviestinius svečius sveikino restorano įkūrėja, garsi keliautoja Daiva Breivė ir čia pat pridūrė: „Aukščiausių standartų siekiau tiek formuojant komandą, kuri jau sėkmingai išsigrynino, tiek renkantis tiekėjus produktų, kurių dalį atsivežame net iš Prancūzijos, tiek aplinkai, nes tikiu, kad tik visuma gali sukurti optimalų rezultatą“.

Pasidžiaugti pasiektu rezultatu ir pasveikinti gimtadienio proga atskubėjo virš pusšimčio gerai žinomų svečių. Tarp kurių buvo galima išvysti TV laidų prodiuserį Gediminą Juodeiką su sužadėtine Živile Jonikaite, kulinarinių laidų vedėją Iloną Juciūtę, dainininkes Viktoriją Mauručaitę, Gabrielę Rutkauskienę-Vashą, Ingridą Kazlauskaitę, Viktoriją Vaičaitę, atlikėją Mindaugą Mickevičių-Mino, dizainerę Audronę Bunikienę, renginių organizatorius Ingą Budrienę ir Alką Paltaroką, iliuzionistą Nikolą Kin, plaukų stilistą Karolį Murauską ir daugelį kitų. Gimtadienio metu netrūko ne tik smagių pašnekesių, geros nuotaikos ir Kalėdų dvasios, kurią čia kūrė ir jauki muzika, ir rusenantis židinys.

Šventės svečiai ne tik mėgavosi gurmaniškomis vaišėmis, bet ir išbandė naująjį restorano meniu. Ne viena įžymybė tą vakarą susigundė ypatingus sušius užsisakyti ir šventiniam Kalėdų stalui paįvairinti. O keldami šampano taures už metų gimtadienį, viena madingiausių Kauno vietų tituluojamo sušių restorano svečiai jam linkėjo užkariauti ir visos Lietuvos gurmanų širdis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)