Ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „KK2“ parodytas trumpas reportažas iš Seimo. Vaizdo įraše savo vaidmenį suvaidino ir P. Gražulis, kuris eteryje didžiavosi savo vyriškumu.

Laidoje buvo skelbiama, kad išaiškėjus jo ir B. Navickaitė santykiams Seimo narys nebesulaukia jokių romantiškų pasiūlymų iš moterų.

„Nemanau, kad kas rašytų kažkokias žinutes ar prisipažinimus meilėje. Visi galvoja, kad aš su Birute ir niekas nerašo“, – LNK eteryje kalbėjo politikas.

Seime, svarstant naktinės optikos teisinimą medžioklei, Petras nusprendė papokštauti, paminėdamas savo vaikelio mamą.

„Aš jiems pasakiau, kad man jokių taikiklių nereikia, aš naktį Birutei pataikiau iš pirmo karto“, – didžiavosi jis.

Tokia, nors ir trumpa, replika televizijoje supykdė B. Navickaitę, todėl moteris neliko skolinga ir Petrui pasiuntė žinutę socialiniuose tinkluose.

„Po vakarykštės laidos labai džiaugiuosi, kad mano vaikučiui šiandien nereikia į mokyklą... Nuoširdžiai nesuprantu, kokio velnio aš metus laiko viešai sakiau, kad jis geras tėvas... Dėl Dievo meilės, vaikas auga... Ir nežinai ar pykt ant pono ryškiai mėlynu švarku, ar vertinti kaip proto ligą“, – susierzinimo neslėpė moteris.

Negana to, Birutė paviešino dar vieną įrašą, kuriame pasidalino savo telefone rastomis P. Gražulio nuotraukomis. Vienoje jis pozuoja su taure ir vaikelio mamai rašo: „Už tavo sielą geriu“, o kitoje – politikas įsiamžinęs išsižiojęs ir be dviejų priekinių dantų.

„Kitą kartą prieš viešai tyčiodamasis iš manęs, prieš dergdamasis, iš kur vaikai atsiranda, prieš pirštais rodydamas kitą kuo menkesnį, prieš taip darydamas – gal kitą kartą į save pasižiūrėk... Tikrai, kad Seimo kazanova“, – rėžė ji.

DELFI susisiekus su B. Navickaite, moteris neslėpė, kad toks jos dukters tėvo pasisakymas ją stipriai suerzino.

„Galiu sąžiningai pasakyti, kad dėl šito jo poelgio aš žiauriai supykau. Pasiunčiau jį po velnių. Kam to reikėjo? Vaikas juk auga. Jei kas pusantrų metų mes vis išgirsime po tokį neva juokelį eteryje, mes su mergaite turėsime išvažiuoti iš Lietuvos. Juk ateis laikas, kai vaikui reiks pradėti eiti į mokyklą“, – sakė pašnekovė.

Pasiteiravus, kodėl ji paviešino P. Gražulį galinčias užgauti nuotraukas, palangiškė neslėpė, kad tokiu būdu ji paprasčiausiai išliejo sukilusį pyktį.

„Čia juokas pro ašaras. Norėjosi jam kažkuo atsikirsti. Jo šalia manęs tuo metu nebuvo, o tuo metu kaip tik pasitaikė tos nuotraukos. Pasidalinau jomis, kad jis ateityje pagalvotų. Jeigu jis būtų moterimi, vargu ar jam patiktų tokie juokeliai, vargu ar jam būtų smagu“, – tiki moteris.

Tiesa, pokalbio metu Birutė pakartojo, kad tokie Petro žodžiai jos per daug neveikia, ramybės jai neduoda žmonių reakcija.

„Žmonės visa tai priima tiesiogiai. Negali į tai nereaguoti, kai ant tavęs pilamos pamazgos. Aš visą laiką turėjau ką apie jį pasakyti, bet beveik metus tylėjau. Tylėjau ir rinkimų metu. Kodėl? Aš suprantu, kad auga vaikas ir jam reiks gyventi Lietuvoje. Tokius juokelius reikia pasilaikyti sau“, – pakartojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)