„Neprašykite nupasakoti skyrybų skausmo – tai supras tik jas patyrę“, – leidinyje ištarė žinomas komikas.

Prieš pusmetį aktorius socialiniuose tinkluose pranešė apie skyrybas su savo žmona bei dviejų vaikų mama I. Stonkuviene. Tuomet garsi pora apie savo santykių griūtį viešai neatviravo. Tačiau praėjus kuriam laikui buvę sutuoktiniai vis drąsiau ėmė kalbėti apie likimo jiems mestą iššūkį ir pripažino, kad sunkiu periodu šeima pagalbos kreipėsi ir į psichologą – tą patarė daryti ir kitiems panašias situacijas išgyvenantiems žmonėms.

Laida "Gaudyk laiką" /Foto: Pijus Veberis ir Renaras Skaisgirys

Nors iš šono gali pasirodyti, kad pora su skyrybomis susitvarkė tiesiog pavyzdingai, žurnale „Žmonės“ M. Stonkus pirmą kartą taip atvirai papasakojo, kad oficialiai nutraukti santykius ir išsikraustyti į naujus namus jam buvo nelengva.

„Esu normalus jaučiantis vyras ir skyrybas išgyvensiu dar ne vienus metus, nes tai dar nesusigulėjo – tokie dalykai neužsimiršta lengvai ir greitai“, – žurnale kalbėjo pašnekovas.

Pastaruoju metu komikas stengiasi gyventi sveikiau: lankosi sporto salėje, daug vaikšto, važinėjasi dviračiu.

„Tvarkausi. Iš tikrųjų tvarkausi. Gerai tvarkomės. Tai nėra mano vieno situacija. Tai yra daugelio žmonių situacija. Laiko jau yra kažkiek praėję... Tvarkomės. Viskas gerai“, – tuomet tikino M. Stonkus.

Laidos vedėjas Mantas Katleris pastebėjo, kad po įrašu feisbuke, kuriame jo draugas pirmą kartą prabilo apie savo ir Indrės skyrybas, pasipylė gana tolerantiški komentarai. Nepaisant to, pasirodė ir tokių žmonių, kurie neva apie Stonkų santuoką žino geriau, nei jie patys.

„Visiems žmonėms, kurie mano, kad čia įvyko kažkokia tragedija, norisi pasakyti, jog iš tikrųjų mes, kaip ir minėjau, esame suaugę žmonės. Mes labai gerai sutariame su Indre, turime du nuostabius vaikus, esame vienas kitam dėkingi už labai daug dalykų. Aš manau, kad reikėtų mums leisti pabaigti šitą reikalą ir palikti absoliučiai jį mums. Mes su Indre jį galime išgyventi, nes esame pripratę prie viešumo, bet yra daug žmonių mūsų šeimose, kurie iš tikrųjų prie to nėra pripratę ir jiems tai yra šimtą kartų sunkiau ir skaudžiau. (...) Tai yra asmeninis kiekvieno žmogaus gyvenimas ir mes su juo kol kas puikiai tvarkomės“, – DELFI eteryje kalbėjo aktorius.

Mantas Stonkus

Primename, kad žinią apie skyrybas M. Stonkus pranešė socialiniuose tinkluose dar birželio mėnesį. Vyras tuomet pripažino, kad sklandę gandai apie tai, jog jis ir jo sutuoktinė nebegyvena kartu, yra tiesa.

I. ir M. Stonkai susituokė 2011-ųjų metų spalio 1-ąją. Aukso žiedus jiedu sumainė Kaišiadorių rajone esančioje jaukioje Žaslių bažnyčioje. Pora augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)