Šis verslo pasiūlymas T. Lavrinovič pasiekė netikėtai. Dar dalyvaudama grožio konkursuose ji puošdavosi būtent Kaune esančio „D'dress“ salono suknelėmis. Ilgainiui prieš ketverius metus susipažinusios moterys pastebėjo, kad salonas reikalingas ir sostinėje, todėl sujungė jėgas ir gruodį atvėrė naujo salono duris.

„Mrs. Globe 2017“ titulą laimėjusi Tatjana juokavo, kad jei užsakymų bus itin daug, padėti žadėjo ir vyras Kšištofas. Tris vaikus auginančiai porai darbus visuomet tenka derinti su vaikų auginimu.

Publikos dėmesį pirmiausia patraukė salono centre „įsikūrusi“ gyva skulptūra, vilkinti neįtikėtino grožio suknelę. Tai – „Milla Nova“ dizainerių kūrinys, kurį taip netradiciškai pristatė aktorė Rita Sekmokienė. Mados ekspertai dėl audinio pasirinkimo, itin kruopštaus jo siuvinėjimo bei dekoravimo Vilniuje pristatomą suknelę jau prilygino vieno garsiausių kūrėjų Zuhair Murad darbams, kurių kainos siekia net iki 240 000 eurų.

„Verslas yra santuoka ir mes ne tik bičiulės. Mes esame tikra šeima. Vilniui šis salonas yra labai reikalingas ir visada buvo paklausa. Manau, kad Vilniuje tikrai nesustosime. Pradėjusios kartu dirbti tikrai pamatėme, kad galime nuveikti daug daugiau. Abi esame daugiavaikės mamos, todėl šis verslas taip pat mums yra tarsi vaikas“, – pasakojo verslo bendraturtės.

Šis suknelių salonas, kaip pasakojo verslininkės, įrengtas be statybininkų pagalbos. Patalpas įrengė Daivos ir Tatjanos šeimos. Abiejų jų vyrai atliko ir remonto, ir dažymo darbus. Prie įrengimo prisidėjo ir vaikai, ir T. Lavrinovič dukterėčia Veronika. „Štai Kšištofas ir šią užuolaidą pakabino, nes net kopėčių nereikėtų“, – modama į užuolaidą šalia įėjimo juokėsi Tatjana.

Jos pasakojo, kad visuomet laikysis principo, kad salone klienčių lauktų tik naujausios suknelės. „Visada važiuojama į naujausias parodas ir jau dabar turime suknelių, kurios dar tik kitąmet bus pristatytos. Daug dirbame ir domimės, keliaujame į įvairias parodas, todėl į Lietuvą atvežame tik naujausias kolekcijas. Dabar mūsų salone Vilniuje visada bus apie 300 suknelių, o ateityje ir daugiau nei 1000“, – sakė džiugiai nusiteikusios moterys.

Šio renginio nepraleido ir šokėja Eglė Andreikaitė, buvusi atlikėja bei makiažo meistrė Milita Daikerytė, Edita Lavrinovič ir kiti žinomi veidai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)