Socialiniame tinkle A. Bilotaitė su savo draugais ir sekėjais pasidalino jaukia, šventinę nuotaiką skleidžiančia nuotrauka. Joje įamžinta ir Kalėdų eglutė, ir sūnelis Benas. Tiesa, akylesni pastebėjo, kad kadre įamžinta ir margaspalvė Agnės suknelė.

„Mudu su Benu vakar apžiūrėjome mano spintos turinį. Ieškojome suknelės. Tos, kuria galėčiau pasidalinti su moterimi, kuri šiandieną neturi galimybių įsigyti jos. Radome ją. Dovanosime ir prisijungsime prie iniciatyvos „Padovanok suknelę 2019 Vilnius“. Mielos, moterys, jūs taip pat dar galite dovanoti sukneles ir paremti kitas moteris“, – į savo sekėjas kreipėsi ji.

5-tus metus Lietuvoje „Padovanok“ inicijuoja Eskedar Maštavičienė. Iniciatyvos tikslas – padėti šiandien sudėtingoje situacijoje esančioms moterims pasipuošti didžiosioms metų šventėms ir kurti bendrystę.

Dovanodamos sukneles moterys kartu dovanoja palaikymą ir įkvepia pasitikėjimo toms, kurios šiandien susiduria su sunkumais.

DELFI primena, kad nors Agnės jaunėliui – tik keli mėnesiai, bet politikė jau grįžo į darbus, dalyvauja Seimo plenariniuose bei komitetų posėdžiuose. Kol Agnė darbe, sūnumis Benu ir Jonu rūpinasi Seimo narės mylimasis verslininkas Gintas Petrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)