Lilui ir jo kolegai yra tekę groti renginiuose, kur žmonės juose susirinkdavo ne dėl jų muzikos, o tiesiog dėl pasilinksminimo.

„Daug tokių buvę, kur tiesiog tave samdo kaip grupę, kur tu turi atvykti palinksminti ten susirinkusių žmonių. Tai yra miesto šventės, galbūt kažkokie klubiniai renginiai, kur tu tiesiog atvažiuoji linksminti ten susirinkusiųjų. Visa tai yra dėl pinigų, bet mes seniai ten nebegrojam, bet ne dėl to, kad galim sau tai leist, o dėl to, kad nebenorim“, – prisipažįsta jis.

Laidos vedėjas Andrius Tapinas prajuokino Lilą, atskleisdamas, kad jo mama buvo pasibaisėjusi sūnaus tekstais, kuriuose daug keiksmažodžių.

„Pirmą kartą į sceną lipau 14-15 metų. Pseudonimas Lilas prigijo nuo to laikotarpio. Lilas reiškia mažas“, – atskleidė atlikėjas.

Konstantinas dalijosi ir mažai kam žinomais šeimos faktais.

„Mano tėvas yra pulkininkas. Vilkaviškyje jis įkūrė imtynių klubą. Tai aš nuo 3-4 metų toje salėje ir gyvenau su broliais. Tai šeimos reliktas. Buvo pasiekimų Lietuvos mastu“, – pasakojo jis.

Vyras yra turėjęs du naktinius klubus, kurie, deja, bankrutavo.

„Visi klubai atsidaro, bankrutuoja, vėl atsidaro. Mes stengiamės neišsiskirti“, – juokėsi Lilas.

Šiuo metu muzikantas augina 6 mėnesių sūnų, kurį smagiai vadina „Žalgirio“ įžaidėju.

„Nupirkau kamuolį, bet kol kas reakcijos nematau. Viskas šokiravo, kai jis gimė. Išmokau kantrybės ir nemiegoti“, – apie tėvystę atviravo pašnekovas.

Susižėrę daug muzikinių apdovanojimų, šiemet „Lilas ir Innomine“ paskelbė apie grupės išsiskyrimą. Neseniai išleistas penktasis albumas pavadinimu „Viskas“ žymi bendros jųdviejų veiklos pabaigą. Albumą lydės ir paskutinis grupės koncertinis turas. Po turo Lilas atskleidžia, kad galimai užsiims muzikos vadyba.

„Ne Selo nebus, bus „Viskas“, – juokauja atlikėjas.

Visas Lilo interviu: