„Mūsų namuose – jau kalėdinė dvasia!“ – džiaugsmo neslėpė Viktorija.

Tačiau Kalėdų medžio puošyba slepia kur kas romantiškesnę istoriją, nei būtų galima pagalvoti.

„Neturiu žodžių!“ – šiltą pasakojimą pradėjo D. Bunkaus sužadėtinė.

„Sakiau Danieliui, kad ir kokia aš grįšiu pavargusi iš Kauno po visų darbų, vis tiek turėsiu papuošti šią žaliaskarę, nes stovėti eglutei namuose nepapuoštai – nuodėmė, pripažinkime“, – juokavo ji.


„Na, išvykome mudvi su Nicole sau ramiai į Kauną nieko neįtardamos, o grįžusios namo radome štai tokį grožį! Aš sekundėlei sustojau ir pagalvojau, kad man čia sapnuojasi paveiksliukas iš „Pinterest“. Tokios staigmenos dar nesu gavusi!

Labai noriu padėkoti dekoratorei Monikai, kuri jau antrą kartą prisideda prie staigmenų man ir sukuria grožybes! Tu esi auksarankė! Mūsų namuose pagaliau vyrauja Kalėdų dvasia!“ – džiaugėsi V. Siegel.

Romantiška D. Bunkaus staigmena sužadėtinei sujaudino ir internautus. Socialiniuose tinkluose paviešintos puošnios eglutės nuotraukos sulaukė begalės žmonių reakcijų ir teigiamų komentarų.

Akylesni pastebėjo, kad eglutė puošta rankų darbo žaisliukais, o greta jos sustatytos dekoratyvinės pagalvėlės su pirmosiomis Viktorijos šeimos narių vardų raidėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)