Tarptautiniame konkurse Gretę, ko gero, labiausiai palaiko jos šeima. A. Brokas DELFI neslėpė, kad didžiuojasi savo žmona ir nekantriai laukia savaitgalio, kuomet paaiškės pagrindinio prizo nugalėtoja.

„Šiandien ir rytoj jau vyksta konkurso finalai. Galima sakyti, kad komisija sprendimą, kas taps „Mrs Globe“, priims jau šį vakarą, o rytoj bus rengiamas šou žiūrovams. Ši diena yra lemtinga“, – patikino pašnekovas.

Net jei Gretė ir nelaimės pagrindinio titulo, lietuvė jau spėjo sužibėti tarptautiniame konkurse. Moteris pelnė prestižinį „Life Legacy“ apdovanojimą.

„Manau, kad ji net labai sužibėjo. Gretė turi labai daug privalumų. Anksčiau ji mokėsi Anglijoje, todėl anglų kalbą moka puikiai. Konkurso organizatoriai yra amerikiečiai, todėl, manau, kad ji turi šiokį tokį pranašumą, lyginant su kitomis dalyvėmis, kurios tikrai ne visos laisvai moka kalbėti angliškai. Gretė gali laisvai reikšti savo mintis, yra aktyvi, todėl jai pavyksta užmegzti tikrą ryšį net ir su šou organizatoriais. Man gera matyti, kaip jai sekasi“, – džiaugsmo neslėpė „Misis Lietuva“ vyras.


Dėl savo žinių Gretei net teko padėti kitoms dalyvėms ir, reikalui esant, apsiimti vertėjos pareigas.

„Pasiteisino labai daug Gretės įgūdžių. Šis konkursas tikrai nėra vien apie išvaizdą, čia sėkmę lemia labai daug kitų faktorių. Juk šiame projekte yra suvažiavusios visos gražiausios, gerai išsilavinusios ir įtakingos pasaulio moterys. Iš viso dalyvauja 65 šalys, tarp dalyvių yra net Kinijos imperatoriaus anūkė, kuriai yra 65-eri metai. Tai didžiulio spektro konkursas, kur grožis tikrai nėra esminis kriterijus.


„Mrs Globe“ titulas yra socialiai aktyvaus žmogaus titulas, vėliavnešio titulas. Tai turėtų būti žmogus, kuris gali nešti idėją, žinutę ar globalius pokyčius pasauliui. Gretei visa tai yra didžiulis pliusas, nes ji puikiai komunikuoja, ji turi labai aukštas vertybes, yra išsikėlusi savo tikslus, žinutę. Tas „Life Legacy“ apdovanojimas jai buvo įteiktas kaip tik po jos vieną minutę trukusios kalbos. Tuomet buvo pristatomas dalyvio profilis – vizija, misija, tai, ką ji darytų toliau su šiuo titulu, jeigu jį laimėtų. Gretės pastebėjimas tikrai nebuvo atsitiktinis. Tai tendencingai, per 10 dienų išsivystęs laimėjimas“, – tikino žinomas prodiuseris.

Tai, kad šis konkursas iš tiesų yra reikšmingas įvykis kiekvienai šaliai įrodo ir faktas, kad Prancūzijos dalyvę pasveikino pats šalies prezidentas Emmanuelis Macronas su pirmąja ponia.


„Prezidentas dalyvei išreiškė didžiulę padėką už šalies pristatymą tokiame socialiai atsakingame, aktualiame ir aukšto lygio konkurse. Misis ir Mis konkursai tikrai skiriasi, turi kitokį atspalvį. Šiuo atveju yra renkamos tos moterys, kurios priklauso tam tikrai bendruomenei, yra socialiai aktyvios, gali iškelti globalias idėjas, problemas, skatinti žmones“, – pasakojo A. Brokas.

Konkursas vyksta beveik pusę mėnesio. Tiek laiko Aleksandras su dukrele savo mylimąją stebi socialiniuose tinkluose.

„Jau įpratome su dukrele ją stebėti internete. Bet nieko tokio, Gretė grįžta jau pirmadienį. Labai už ją džiaugiamės, didžiuojamės ja ir labai palaikome“, – šyptelėjo pašnekovas.

Gretė Brokienė ir Tatjana Lavrinovič

Atsiimdama prestižinį „Life Legacy“ titulą G. Brokienė pasirinko vilkėti dizainerės Paulos Poderytės raudoną suknelę, o visą bendrą įvaizdį moteriai padėjo sukurti prieš porą metų taip pat „Mrs Globe“ dalyvavusi ir su karūna grįžusi Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Lavrinovič.

„Suknelė – dizainerės Paulos, o šukuoseną, makiažą jai kūrė Tatjana. Ji labai palaiko Gretę“, – moteriška draugyste džiaugėsi Aleksandras ir pridūrė, kad jam jo žmona jau yra laimėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)