Vardo netrukus gimsiančiam pirmagimiui pora dar neišrinko ir tai žada padaryti, kai pamatys vaikelį.

„Visų malonumų vienu ypu neišeis padaryti ir vardo parinkimą atidėsime ateičiai“, – DELFI sakė politikas.

Vyras neslepia, kad jau dabar jų šeimos gyvenimas kiek pasikeitė. Pavyzdžiui, pradėjus lauktis vaikelio, padaugėjo nėštukės įnorių.

„Be abejonės, yra tokie dalykai, viskas keičiasi. Manau, kaip kiekvienai moteriai, Linai taip pat yra nuotaikų kaitos, nepažinti rūpesčiai, viskas susideda. Be to, Lina ne viską gali daryti, man tenka imtis buities darbų. Pavyzdžiui, anksčiau pagal užimtumą mes pasidalindavome, kas pavedžios mūsų retriverį, bet dabar tenka tik man tai daryti, nes šuo didelis, stiprus“,– dalijasi nauja patirtimi vyras.

Dabar Anušauskų šeima stengiasi be reikalo neišlaidauti ir gyventi ekologiškiau.

„Yra draugai, kurie ne vieną vaiką užauginę ir tais dalykais pasidalina. Tikrai nėra reikalo pirkti tuos pačius daiktus, kai jais galima pasidalinti, perleisti iš kartos į kartą“, – teigia Arvydas.

Politikas su perpus jaunesne ir tuomet dar tik studijuojančia mylimąja susituokė 2015 metais Vilniaus rotušėje. Poros santykiai į viešumą išlindo 2014 m. pradžioje, netrukus politikas įteikė ir sužadėtuvių žiedą. Ir nors prabangios puotos sutuoktiniai neorganizavo, vis tik ypatingą dieną nuotaka vilkėjo baltą suknelę, o jaunikis – klasikinį tamsų kostiumą.

Po vestuvių praėjus keliems mėnesiams, pora išvyko į tris savaites trukusį medaus mėnesį. Grįžę pasidalijo įspūdžiais išplatindami atvirą medaus mėnesio dienoraštį.

Kiek anksčiau šiais metais Arvydas ir Lina Anušauskai paskelbė itin džiugią žinią. Žinomas politikas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje parašė, jog žmona jam padovanojo pačią geriausią laukiančio gimtadienio dovaną ir pasidalijo kūdikiui skirtų kojinių nuotrauka.

„Mano gimtadienis tik po savaitės, bet žmonos dovanos pačios geriausios. Būtent tai daro šeimas dar laimingesnes, su dar daugiau meilės. O tie keli mėnesiai prabėgs...“, – rašė jis socialiniame tinkle.

Tiesa, apie tai, kad pora laukia šeimos pagausėjimo, kalbos sklandė jau ir anksčiau, tačiau 55-erių A. Anušauskas tuomet griežtai viską neigė ir sakė, kad tai tėra gandai. Kiek vėliau jie leidosi į kelionę po Ameriką ir tik grįžus iš jos patvirtino džiugią žinią apie savo 28-erių žmonos nėštumą.

Poros vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (650)