Prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė sakė, kad tyrimas buvo nutrauktas dar lapkritį.

„Rugsėjo 1–ąją buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras, išnagrinėjęs ir įvertinęs ikiteisminio tyrimo metu gautus duomenis, lapkričio 22 dieną priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą, nes nebuvo padaryta veika, turinti nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių“, – informavo specialistė.

DELFI primena, kad menininkės ir buvusio jos vyro namuose mirties išvakarėse vyko vakarėlis. Susisiekus su buvusiu velionės vyru Ričardu Ricevičiumi, komentuoti įvykio aplinkybes jis atsisakė.

Vilnietė grafikė J. Rekevičiūtė prieš keletą metų kovojo su krūties vėžiu. Tuomet jai buvo pašalinta kairioji krūtis ir menininkė vėl grįžo į darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)