„Jaučiuosi jau seniai baigusi šią santuoką ir galima įvairiai interpretuoti ar netikėti nuojauta, bet dar prieš jai įvykstant pasirašėme sutartį ir nepriėmiau kitos pavardės. Taigi, nereikia net paso ar kitų dokumentų keisti. Realiai niekas gyvenime nepasikeis. Tik jausiuosi geriau kai oficialiai nebebus nieko, kas sietų su šiuo žmogumi“, – DELFI sakė Mia.

Prieš ilgą laiką skirtingais keliais pasukusi pora iki šiol buvo oficialiai susituokę, nors kartu negyveno ir net nepalaiko jokio ryšio. Mia jau kurį laiką džiaugiasi ir naujais jausmais mylimajam Mantui. Apie savo asmeninį gyvenimą vengiantis pastaruoju metu kalbėti N. Antanavičius taip pat buvo užminęs ne vieną mįslę apie naujus santykius.

2015 metų birželio 3–ąją dainininkės Vilijos Pilibaitytės vyru oficialiai tapęs N. Antanavičius ilgą laiką turėjo problemų su teisėsauga. Dar šių metų vasarį į teismų karusėlę įsisukęs atlikėjos Mios sutuoktinis Nerijus Antanavičius sulaukė teismo palankumo. Už sukčiavimą nuteisto vyro prokurorui nepavyko nusiųsti už grotų. Dėl sukčiavimo nemažai problemų su teisėsauga turėjęs vyras išgarsėjo tik į viešumą iškilus jo ir dainininkės santykiams, o vėliau pradėjo ir vis dažniau varstyti teismų duris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)