Atkreipti susirinkusiųjų dėmesį naujausio žurnalo numerio pristatyme kuo puikiausiai pavyko socialinių tinklų garsenybei Viktorija Siegel, kuri pasirinko princesės įvaizdį.

„Kai pamačiau, kad toks aprangos kodas, supratau, kad reikia sugalvoti kažką linksmo. Vakaro šeimininkų valia įpareigojo“, – DELFI šyptelėjo pašnekovė, kuri taip pat pridūrė, kad labai pamilo romantišką stilių.

„Man malonu, kai galima nesidėti tų griežtų suknelių. Pamaniau, pažaisiu šiek tiek. Man patinka princesės įvaizdis“, – tikino ji.

Jau kurį laiką Kanuose su sužadėtiniu ir dukrelės Nicole tėčiu Danieliumi Bunkumi gyvenanti Viktorija neseniai su šeima lankėsi Londone. Ten, pasak jos, jau seniai kvepia Kalėdomis.

„Kalėdiniame maratone tikrai būsime Lietuvoje. Pabūsime čia, o vėliau ir vėl keliausime ten, kur šilta. Beje, neseniai grįžome iš Londono, kur jau nuo pirmo žingsnio mieste tviska Kalėdomis. Ten tikrai jaučiasi šventinė atmosfera. Londonas, mano manymu, yra vienas gražiausių miestų šventiniu laikotarpiu“, – pasakojo V. Siegel.

Nors į Lietuvą Viktorija grįžo kartu su dukra ir Danieliumi, į kalėdinį renginį Vilniuje ji atvyko su artimomis bičiulėmis.

„Danielius į tokius vakarėlius mane mieliau išleidžia su draugėmis. Šiuo metu jis su dukrele namuose“, – šyptelėjo pašnekovė.

Garsenybių kupiname renginyje buvo galima išvysti ir kitus žinomus veidus. Vakarėlio nepraleido: Karolina Toleikytė, Kristina Kaikarienė, Lukas Gricius, Karolina Meschino, Žilvinas Grigaitis, Inga Stumbrienė, Deimantė Kazėnaitė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)