Kaip DELFI pasakoja tėčiu tapęs J. Jankevičius, tiek mažylis, tiek jo mama jaučiasi puikiai, o jį patį yra užplūdusios tik pačios pakiliausios emocijos.

„Mums gimė sūnus. Manau, mums pavyko. Na, tiesą pasakius, Gretai pavyksta viskas, ko tik ji imasi. Ši situacija – ne išimtis. Labai esu jai dėkingas, kad ji pagimdė man tokį puikų sūnų“, – su šypsena kalbėjo pašnekovas.

„Tai – įspūdinga patirtis. Mes abu esame labai laimingi. Jausmas tikrai labai fainas. Beje, dabar miegu tarsi taksistas, kai pamiegi vos valandą ir keliauji į darbą. Tačiau svarbiausia tai, kad abu yra sveiki, o tėtis jau prisitaikys“, – juokavo jis.

Pora savo sūnui suteikė Justino šeimoje tradicijų turintį vardą Leonas, kuris yra lotynų kilmės ir reiškia „liūtas“.

„Per devynis mėnesius peržiūrėjome visus vardus ir Leonas buvo vienintelis, kuris mums tiko. Su Greta nutarėme, kad greičiausiai ir bus šis vardas, o gimus vaikui iš tiesų supratome, kad jis – Leonas. Taip ir išrinkome. Be to, šis vardas jau yra mano giminėje“, – pridūrė J. Jankevičius.

DELFI primena, kad santykius pora užmezgė 2016-aisiais. G. Mikalauskytė – modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua. Negana to, ši gražuolė gali pasigirti net keliais titulais. 2012 metais šiaulietė pelnė „Mis Šiaulių kraštas" karūną. Tai atvėrė jai duris į „Mis Lietuva“ konkursą, kuriame pelnė pirmosios vicemis titulą.

Po konkurso Greta iškeliavo atstovauti Lietuvai „Mis Visata“ konkurse. Deja, šiuose rinkimuose lietuvei nepavyko iškovoti laurų. Grožio konkurso titulų susižėrusi šiaulietė Greta prieš kiek laiko išbandė savo jėgas ir prieš televizijos kameras. Jauna moteris įsiamžino serialuose „Meilė kaip mėnulis“ ir „Apie mus, Kazlauskus“.

2016-aisiais TV laidų vedėjas, komikas J. Jankevičius ir jo mylimoji raudonuoju kilimu pirmą kartą žengė kaip oficiali pora. Tuomet jie buvo bene labiausiai fotografų medžiojami įsimylėjėliai.

„Iš to jaudulio nieko neatsiminiau. Atrodė, kad atėjau į tą renginį ir grįžau namo. Man drebėjo viskas: kūnas, rankos ir kojos. Tiesą sakant, ir šiandien dreba, mažai kas keičiasi. Jaudulys išlieka. Nesijaučiu savo vėžėse, bet aš esu su Justinu, tad viskas yra gerai“, – DELFI anksčiau pasakojo modelis.

Jokia paslaptis, kad ji ir Justinas nėra dažni svečiai pramogų pasaulio vakarėliuose ar renginiuose, tad juos išvysti kartu – gana reta proga. „Nesistengiame būtent kartu eiti į renginius, o kam? Mes vienas kitą matome gana dažnai. Esame labiau linkę laiką leisti dviese, nei eiti į viešumą. Toks yra mūsų pasirinkimas“, – interviu metu yra pasakojusi Greta.

Paklausta, kad galbūt tai ir yra judviejų tvirtų santykių paslaptis, Greta to tvirtinti neskubėjo. „Galbūt. Bet tas sėkmės receptas kiekvienoje šeimoje vis kitoks.

Sakoma, kad nėra namų be dūmų, o kaip su jais tu sugebi tvarkytis, čia jau –vidinis reikalas“, – sakė ji.

Greta Mikalauskytė ir Justinas Jankevičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)