Pora dar šou vakarą DELFI sakė, kad jiedu į parodų rūmus atvyko puikios nuotaikos. Viktorą į renginį pasikvietė Jolanta.

„Atvykome su gera nuotaika. Žvalgomės, ką čia apsirengti“, – juokavo į moteriškų drabužių pristatymą atvykęs V. Uspaskichas.

Paklausus, ar tai reta proga, kai juodu galima išvysti drauge, Viktoras su buvusia žmona patikino, kad taip nėra.

„Netiesa. Supratome, kad kartu atvykę dvigubai daugiau dėmesio gausime“, – juokavo vienas kitam antrindami prieš porą metų išsiskyrę Viktoras ir Jolanta.

„Mums per mažai dėmesio, kai vaikštome po vieną. Po vieną neįdomu“, – toliau juokavo pašnekovai.

„Šiuo metu daug kas skiriasi ir daug kas tuokiasi“, – pridūrė V. Uspaskichas.

Viktoras Uspaskichas, Jolanta Blažytė

Renginio metu su žurnalistais vangiai bendravę verslininkai nenoriai apie tai kalbėjo ir vėliau, susisiekus telefonu.

„Mes visą laiką palaikėme gerus santykius ir dabar gerai bendraujame. Šioje vietoje nėra jokių problemų. Verslą mes darome atskirai, bet bendravimas tarp mūsų labai geras“, – DELFI sakė V. Uspaskichas.

Paklaustas, gal neatmeta tikimybės, kad jausmai Jolantai vėl grįžtų, garsus vyras paliko dar daugiau vietos spėlionėms bei interpretacijoms: „Niekada nesakyk „niekada“. Dabar negaliu pasakyti, norėčiau ar nenorėčiau.“

Seniai atsisakęs žalingų įpročių Viktoras sako, kad jam dabar pavyksta gyventi prasmingą, spalvotą gyvenimą ir be alkoholio.

„Dabar aš daug atviresnis, nei buvau anksčiau. Esu laisvas, smerkti nėra ko. Kuo mažiau turiu paslapčių, tuo laimingiau gyvenu. Jei turi paslapčių – tai slegia, sėda ant kupros. O dabar – kita laimė“, – sakė jis.

Atšventęs 60 metų jubiliejų verslininkas neslepia, kad vyriškas pajėgumas tik padidėjo ir jis jaučiasi dar geriau.

„Kai man dar nebuvo 50 metų, maniau, kad pasenau. O dabar galvoju, kad esu visiškai jaunas. Pagal gydytojų testus, mano biologinis amžius yra 33–35 metai. Mano organizmas kaip jauno žmogaus. Gyvensiu mažiausiai 120 metų. Visos ligos dingo, kai ėmiau gyventi sveikai“, – gyrėsi Viktoras.

Visgi jis išlieka paslaptingas ir atsisako atskleisti, ar jo gyvenime atsirado nauja moteris. Apie tai vyras žada pranešti, kai tam bus laikas. „Asmeniniai dalykai tegul lieka asmeniniais“, – tepasakė jis.

DELFI primena, kad Vilniaus miesto apylinkės teismas 2016 metais sausio 27 d. gavo Viktoro sutuoktinės Jolantos Blažytės pareiškimą dėl santuokos nutraukimo, kuriame verslininkė ištuokos siekė dėl sutuoktinio kaltės.

J. Blažytė ir V. Uspaskichas buvo susituokę kiek daugiau nei 25 metus.

Dar prieš prasidedant teismo procesui V. Uspaskichas DELFI buvo pareiškęs, kad šeima jam – vertybė, kurią tausos iki paskutinės sekundės.

„Dar kol kas turiu žmoną. Yra pareiga, pagal mano dabartinę filosofiją, rūpintis šeima iki paskutinio“, – į klausimą, ar jo širdies nešildo nauji jausmai, anksčiau atsakė V. Uspaskichas.

J. Blažytė ir dabar, ir anksčiau savo asmeninio gyvenimo detalių viešai nėra linkusi komentuoti.

Po skyrybų V. Uspaskicho sutuoktinė pasiliko mergautinę Blažytės pavardę.

Iš Rusijos kilusiam Uspaskichui tai buvo jau antroji santuoka. Su pirmąja žmona jis yra susilaukęs dviejų vaikų, jie gyvena Baltarusijoje. Taip pat dviejų vaikų jis yra susilaukęs su J. Blažyte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)