Šou organizuojantys kūrybos namai ELITAZ šiame renginyje žada nustebinti ne tik muzikiniais, choreografiniais sprendimais bei drąsiomis diskusijomis, bet ir netikėta staigmena – šou metu, po dešimties metų pertraukos atgims legendinis A. Jagelavičiūtės ir Gedimino Jauniaus „TV pagalbos“ duetas.

„Po vienuolikos metų sugrįžti trumpam į mūsų „tvpagalbišką“ duetą buvo nostalgiška patirtis. Keisčiausia, kad įgūdžiai niekur nedingę, o sukaupta gyvenimiška patirtis gana netikėtai šauniai istoriją papildė humoro prieskoniais, kurie, tikiuosi, bus suprantami ir mūsų auditorijai, kuriai šį siužetą rengėme. Nors savo veikla esame gerokai atitolę nuo TV pagalbos aktualijų, o ir pati laida pakeitusi kursą socialinių pakraščių link, pamanėme, kad smagu bus pažaisti šiuo žanru ir vieną Agnės šou segmentą išskleisti būtent tokia forma. Ir nors „Siemens“ arenos publika mūsų su TV pagalbos uniformomis neišvys, nes laidos prodiuseriai nesutiko trumpam paskolinti uniformų, senąjį duetą tikrai pamatys“,- apie netikėta forma atgimsiantį judviejų su Agne duetą pasakoja kūrybos namų ELITAZ bei „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“ šou prodiuseris Gediminas Jaunius.

Gedimino ir Agnės ruošiamas specialus „TV Pagalbos“ siužetas taps didele staigmena vienai iš šou žiūrovių. A. Jagelavičiūtė išduoda, kad humoristinių situacijų jį ruošiant tikrai netrūko.

„Ten, kur susitinkam mes su Gedu visada būna daug nuotykių, juoko ir tikrai kokių nors nesąmonių. Šį kartą jam teko pabūti ir šiokiu tokiu modeliu... Tiesa, ne vyriškų drabužių. Kuo tai baigsis ir kodėl po mūsų susitikimo rūko dūmai, žiūrovai galės pamatyti šou metu“,- šypsodamasi intriguoja A. Jagelavičiūtė.

Šou metu A. Jagelavičiūtė žiūrovėms taip pat išdėstys pagrindines stiliaus, apsirengimo, apsipirkimo, drabužių derinimo, aprangos kodų ir grožio temos taisykles, o kartu su ja scenoje pasirodys ir didelis būrys garsenybių: RPTLE, Monika Liu, Gabrielius Vagelis, KaYra, Paulina, iliuzionistas Rokas Bernatonis, penkios septintojo „Lietuvos balsas“ žvaigždės, viena ryškiausių „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto dalyvių - Nijolė, „Šokio Revoliucijos“ projekto žvaigždės Valerija Gneuševa ir Brigida Guodytė, nugalėtojai Ustin&Ieva bei „Šok su žvaigžde“ projekto dalyviai Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius.

Kartu su A. Jagelavičiūtė scenoje apie grožį drąsiai ir galbūt ne visai patogiai diskutuos Rolandas Mackevičius, Milita Daikerytė, „fi clinica“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Donatas Samsanavičius bei plaukų stilistas Jevgenijus Trafimovas.

„Lažinamės, tu turi ką apsirengti“ stiliaus šou su Agne Jagelavičiūte ir ryškiausiais pramogų pasaulio veidais – jau šį trečiadienį, Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)