„Ilgi plaukai visada buvo saugus variantas, nes televizijoje gerai atrodo. Bet iš esmės buvau trumpų plaukų gerbėja. Mano toks skonis. Man taip patinka. Tai nebuvo spontaniškas sprendimas. Su kirpėja jau dvejus metus apie tai šnekėjau, nes man labai trūko tokio atsinaujinimo. Pasirinkau tokį metą, kai porą mėnesių būsiu toliau nuo televizijos, renginių, nes reikia ir pačiai apsiprasti“, – DELFI pakalbinta apie pokyčius sakė Rūta.

Šiuo metu ji teigia besidžiaugianti šviežumo pojūčiu.

Rūta Ščiogolevaitė

„Jausmas šviežias, ir smagu, bet yra ir ką veikti. Prieš veidrodį bandai vis naujas priemones ir kitokį šukavimo būdą. Žaidi, pratiniesi ir žiūri kaip jautiesi“, – sakė ji.

Moteris džiaugiasi, kad trumpų plaukų džiovinimas yra penkis kartus trumpesnis. O dabar ji mažai kur išeina, todėl gali apsiprasti namuose prie naujo įvaizdžio.

„Mano ir vaikai žino, kad jei ko užsimanau, tai niekas nesustabdys“, – šypsosi Rūta.

Apie pasikeitusią išvaizdą garsi moteris pranešė socialiniuose tinkluose.

„O šią žinutę rašiau, kad kuo greičiau parašytų komentarus, pakalbėtų ir paliktų mane ramybėje. Mano plaukai – darau ką noriu. Jaučiuosi kaip prieš gimdymą. Norisi kuo greičiau palengvėti“, – atvirauja moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)