Simonas neseniai tapo „Versace“ mados namų veidu. „Agentas paskambino ir pasakė, kad „Versace“ domisi manimi ir rezervavo fotosesijos datas. Po keletos dienų paskambino ir su geromis naujienomis bei pasakė, kad mane vis dėlto pasirinko.

Tada labai džiaugiausi ir aš, ir patys agentai. Tai yra labai svarbus darbas, kurį labai sunku gauti ir apie kurį svajoja kiekvienas modelis. Taigi, tai labai didelis pasiekimas“, – džiaugėsi jis.

Ne paslaptis, kad ir pati Donatella Versace skiria didelį dėmesį atrenkant modelius fotosesijoms ir įvaizdinėms mados namų reklamoms.

Patyrusiam modeliui papildomų iššūkių nebuvo, o ir kojas jis jau galėjo apšilti dirbdamas su tokiais prekės ženklais „Loreal“, „Garnier“, „Volkswagen“, „Chanel“, „Banana Republic“, „Bruno Banani“ ir kt.

Primename, kad Simonas yra patekęs į geriausių pasaulio vyrų modelių šimtuką. Dėl darbo jam tenka daug keliauti. Pastaraisiasi metais S. Pham dirbo Paryžiuje ir Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)