DELFI ji patvirtino, jog jau tapo berniuko mama ir sūnui suteikė Jokūbo vardą. Išvertus iš hebrajų kalbos šis vardas reiškia „laikantį kulną“. Pagal legendą Jokūbas buvo žydų genčių patriarchas.

„Su vyru jaučiamės kaip sapne. Tai mūsų pirmagimis, todėl tikrai kyla klausimų, bet mokomės būti tėvais ir tikimės, kad viskas mums pavyks. Tai yra turtas laikyti savo vaiką ant rankų“, – pasakojo ji.

Primename, kad prieš kurį laiką apie nėštumą prakalbusi atlikėja prisipažino, kad laukėsi jau projekto „Finalo Ketvertas" metu.

„Viso projekto metu slėpiau ir niekam nesakiau, kad laukiuosi. Šią džiugią žinią žinojo tik mūsų artimi žmonės. Beveik visą nėštumo laikotarpį, kol buvau projekte, žinojau, kad po mano širdimi plaka dar viena maža širdutė. Tikrai norėjau visam pasauliui pasisakyti, bet žinau, kad apie nėštumą pirmąjį trimestrą nevalia pasakoti, dėl to laikiausi", – pasakojo ji.

Indrė pripažįsta, jog ne viskas buvo taip sklandu. „Net per patį projektą sugebėjau du kartus peršalti, bet turbūt ne tik aš, bet ir mažasis kovotojas norėjo dalyvauti projekte, tad kartu susiimdavom ir mums pavykdavo. Paskutinėse laidose jau ir ypač per patį finalą kuriozų buvo su tualetu", – tuomet pasakojo dainininkė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)