Kauno klinikose gulėjęs vyras tikina, kad ši operacija jam buvo planuota dvejus metus. Laimei, viskas pavyko puikiai ir šiuo metu vyras sparčiai sveiksta.

„Planuotas klubo sąnario remontas pavyko puikiai, – juokauja jis. – Ankštumas, plyšusi tarpsąnarinė lūpa, chondromaliacija – viskas sutvarkyta vienos tausojančios artroskopinės operacijos metu“.

„Šią operaciją turėjau pasidaryti praėjusiais metais, bet Jurgitai grėsė priešlaikinis gimdymas, todėl tuo metu negalėjau palikti šeimos tokioje situacijoje, tad nukėlėme metams į priekį“, – atvirauja vyras.

Operacija truko tris valandas. Kristupas yra labai dėkingas profesionaliems medikams.

„Būsiu kaip naujas. Speciali žinutė „Kyokushin karate“ klubo „Saulės ženklas“ nariams – nesidžiaukite labai, aš greit grįšiu dar geresnis“, – šyptelėjo jis.

„Per tuos metus išsilaikiau dar vieną juodą diržą, kentėdamas tuo skausmus“, – DELFI pasakoja TV prodiuseris.

Nors operacija buvo gana sudėtinga, dabar Kristupas jaučiasi stabiliai.

„Tai mano pirma chirurginė patirtis. Jaučiuosi kaip iššokęs iš parašiuto, kuris išsiskleidė. Mėnesį reikės vaikščioti su ramentais, o pilna reabilitacija truks pusę metų“, – sako Kristupas.

„Be Jurgitos, senelių ir močiučių pagalbos nebūčiau galėjęs padaryti šios operacijos. Visa buitis bent porą savaičių guls ant jos pečių. Susidėliojome su šeima, kad kitos išeities nėra ir ilgai planavome šią operaciją. O dabar laikinai visą naštą perims Jurgita“, – pasakojo pašnekovas.

Kristupas yra labai dėkingas Kauno klinikų chirurgams ir personalui bei šmaikštauja apie tiekiamą maistą ligoninėje.

„Viską suvalgiau. Aš paprastas žmogus, karate stovyklose valgėme visokį maistą. Įdomu tik tai, kad kiekviena duonos riekelė, sviesto gabaliukas yra įdėtas į atskirą indelį ir uždengtas dangteliu. Toks jausmas kaip lėktuve būčiau“, – šmaikštavo K. Krivickas.

Žinomas vyras taip pat negailėjo gerų žodžių ir jį operavusiam gydytojui traumatologui ortopedui Valdemarui Loibai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)