Šou metu A. Jagelavičiūtė žiūrovėms atskleis, kaip reikia teisingai rengtis pagal savo figūros tipą, kaip atlikti savo spintos reviziją, kaip niekada „nepasiklysti“ apsipirkinėjant, kaip visada pataikyti į teisingą aprangos kodą ir kokias pagrindines taisykles moterys turi žinoti grožio srityje, rašoma spaudos pranešime.

Šešios pagrindinės stiliaus temos taps Lietuvoje dar nematyta stiliaus „paskaita“ su išskirtiniais šou elementais. Kartu su A. Jagelavičiūte „Siemens“ arenos scenoje pasirodys ir didelis būrys pramogų pasaulio veidų, kurie įsijungs į grožio diskusiją, su drąsių klausimų nebijančiu vedėju Rolandu Mackevičiumi.

Agnės Jagelavičiūtės šou vizualizacija

„Grožio temai atskleisti norėjau pasirinkti tik savo srities geriausius. Todėl kartu su manimi, ant Rolando Mackevičiaus „karštosios sofos“ atviriems klausimams ir diskusijai sės ne tik geriausi vizažistai ir plaukų stilistai, bet ir mano pačios išvaizdos pokyčiais pasirūpinęs „fi clinica“ chirurgas Donatas Samsanavičius, su kuriuo drąsiai ir be užuolankų kalbėsim apie plastines operacijas, grožio standartus ir dalykus, kurie dažniausiai aptarinėjami tik už uždarų durų daktaro kabinete...“, –apie scenoje šou metu kalbėsiančius žmones pasakoja Agnė.

Tačiau grožio industrijos profesionalai – ne vieninteliai svečiai A. Jagelavičiūtės šou. Šou organizuojantys išskirtiniais renginiais pagarsėję kūrybos namai ELITAZ, naujo formato stiliaus paskaitą žada papildyti daugiau nei dešimties atlikėjų pasirodymais.

„Šis renginys - tai interaktyvios paskaitos ir šou sintezė. Pagrindiniame plane bus Agnės stiliaus paslaptys, pateikiamos ryškiai ir aiškiai pasitelkiant konferencijoms būdingą stilistiką, kuomet informacija perteikiama panaudojant modernias apšvietimo technologijas bei vizualizacijas. Knygos pagrindu vystomos temos bus iliustruotos ir papildytos efektingais šou pasirodymais, kurie pratęs Agnės pasakojimą. Muzikinę liniją šou metu ves ir scenoje pasirodys Monika Liu, Gabrielius Vagelis, Paulina, RPTLE ir KaYra. Esame numatę ir keletą siurprizų, kuriais norime nustebinti susirinkusi publiką, galiu tik užsiminti, kad tai susiję su šiandien ypač populiariais vardais. Penkios būsimos „Lietuvos balso" septintojo sezono žvaigždės su Agne paruošė ypač stiprią vienos stiliaus temų iliustraciją. O skanų magijos prieskonį suteiks ir vienas ryškiausiu mūsų šalies iliuzionistų, šiuo metu aktyviai pasirodymus rengiantis ne tik Europoje bet ir JAV – Rokas Bernatonis", – pirmuosius vardus pasirodysiančius šou atskleidžia kūrybos namų ELITAZ prodiuseris Gediminas Jaunius, pasidalindamas ir būsimo šou scenos vizualizacijomis.

„Lažinamės, tu turi ką apsirengti“ šou žada stebinti ne tik muzikiniais pasirodymais. Organizatoriai į stiliaus temas žada įpinti ir choreografinius šou, kuriuos sukurs „Šokio Revoliucijos“ projekto žvaigždės Valerija Gneuševa ir Brigida Guodytė, nugalėtojai Ustin&Ieva bei „Šok su žvaigžde“ projekto dalyviai Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius.

„Šou, kuriame stilius susijungs su muzikos, šokio, humoro ir net magijos elementais. Galiu tik patikinti, kad tokio knygos pristatymo Lietuvoje dar nebuvo“, – drąsiai sako A. Jagelavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)