„Tiesiog atsirado labai daug kitos būtinos veiklos, kuri neleidžia joms skirti tiek dėmesio, kiek anksčiau. O perkelti visą atsakomybę man padedančiai šeimynai nenoriu“, – DELFI sakė Arūnas.

Apie parduodamą alpakų ūkį Vilniaus tarybos narys pranešė ir savo socialiniame tinkle.

Arūnas Valinskas jaunesnysis parduoda alpakų ūkį

„Po ilgo laiko ir be didelės laimės, turiu skirtis su savo alpakomis ir siūlau jas įsigyti geriems ir gyvūnus mylintiems šeimininkams.

Su gyvūnais viskas tvarkoje, minkšti, gražūs ir įdomūs, tačiau mano paties gyvenimo aplinkybėms pasikeitus pernelyg smarkiai, tiesiog nebespėju joms skirti tiek dėmesio ir laiko, kiek, mano nuomone, jos nusipelno.

Arūnas Valinskas jaunesnysis parduoda alpakų ūkį

Alpakos prižiūrėtos, augintos mano paties ir šeimos mažoje bandoje, sulaukdavusios daug individualaus dėmesio“, – tikino jis.

„Susidomėjusiems – priminimas. Alpakos neparduodamos po vieną, nebent jau turite alpakų bandą arba bent porą jų. Ne todėl, kad reiktų viską greičiau išparduoti – tiesiog alpakos yra bandos gyvūnai ir joms būnant po vieną, išsivysto psichikos sutrikimai. Joms savų kompanija – būtina“, – skelbė A. Valinskas.

Seimo nario Mykolo Majausko patarėjas taip pat pridūrė, kad jei patys gyvūnai nedomina – jis turi ir kitą pasiūlymą.

„Galiu pasiūlyti ir nemažą kiekį neapdorotos alpakų vilnos – šildo gal ir ne taip gerai, kaip gyva alpaka, bet šiaip medžiaga puiki“, – linksma gaida savo skelbimą užbaigė A. Valinskas.

Arūnas Valinskas jaunesnysis parduoda alpakų ūkį

A. Valinsko įrašas socialiniame tinkle:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)