„Įprastai tą dieną yra daug darbų, vyras neneša į lovą kavos ar maisto. Kai tau ne 6-eri, ir ne 16-ika metų tie gimtadieniai nebėra tokie ypatingi kaip vaikystėje. Net dovanų nebereikia, nes ko nori – tą nusiperki“, – prisipažįsta dainininkė.

Pats artimiausias žmogus, Nijolės vyras, ją sveikins tik vakare, nes moteris jau išvažiavusi į filmavimus, tačiau dovaną iš vyro jubiliatė gavo jau prieš savaitę.

„Vaikščiojome po parduotuvę ir sakau: „Kokie faini batai“. Jis greitai sureagavo: „Dovanoju tau gimtadienio proga". O dukrytė padovanojo piešinį“, – šiltai DELFI pasakojo ji.

Nuo pačio ryto N. Pareigytę pasveikino ir tėvai. Būtent jų skambutis dainininkę privertė pravirkti.

„Kadangi esu gimusi naktį, tai tėveliai pirmieji ir pasveikino. Važiuoju į filmavimą ir po jų pasveikinimo, nuverkiau pusę makiažo. Esu labai jautri. Tėvai man daug reiškia“, – paaiškino atlikėja.

Nijolės atėjimas į šį pasaulį buvo sudėtingas, vykęs Kauno klinikose, dar mėnesį po gimimo ji pragulėjo ligoninėje.

Nijolė sako, kad jau seniai perėjo į rimtesnę gyvenimo pusę, bet dar labiau surimtėti nenorėtų. Moteris prisipažįsta, kad jaučiasi senstanti.

„Anksčiau švęsdavau gimtadienį per naktį, o dabar šnekėjau su mama ir sakau: „Matai, nebeskambinu aš tau naktimis“, – juokauja ji.

Moteris atskleidė, kad lapkričio 30-ąją dieną ji visgi turės koncertą, prieš kurį pavakarieniaus kartu su grupės merginomis ir vyru.

Tūsų ir vakarėlių nebesinori, bet šiais metais dar ir koncertas laukia, tad vakarėlis tikrai bus“, –šyptelėjo Nijolė.

Dainininkė trejus metus buvo visiškai atsisakiusi alkoholio, tačiau dabar ji sako sau leidžianti vieną vyno taurę šalia skanios vakarienės.

„Šampano taurė dar niekam nepakenkė, todėl ją tikrai pakelsiu šia proga“, – sako dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)