Antradienio vakarą E. Dragūnas nusprendė nebetylėti ir pateikti savo versiją. Jis užsiminė, jog minėtas kovotojas yra žinomas nusikalstamam pasauliui.

„Žurnalistus jau pasiekė informacija, kad prieš kelis metus Arnoldas Misiūnas buvo nuteistas“, – 2016-ųjų metų pabaigos įvykius prisiminė jis ir socialiniame tinkle paskelbė, kad galimai minėtas kovotojas su bendrais apvogė senyvą moterį.

Tačiau susisiekus pats E. Dragūnas daugiau nieko nedetalizavo. DELFI susisiekė ir su A. Misiūnu, tačiau jis komentuoti pateiktą informaciją taip pat atsisakė. Abu vyrai nepaaiškino, ar tai ir tapo judviejų konflikto priežastimi.

DELFI primena, kad dar lapkričio viduryje socialiniuose tinkluose buvo paviešintas vaizdo įrašas iš vienos „Siemens" arenos rūbinės, kurioje po „KOK'80" turnyre patirto pralaimėjimo kovotojas A. Misiūnas buvo užsipultas garsiojo dainininko E. Dragūno. Grupės „SEL" lyderis sportininką išplūdo necenzūriniais žodžiais. Į įvykį pirmadienį sureagavo ir LBF.

Lietuvos bušido federacija (LBF), reguodama į internete pasirodžiusią vaizdo medžiagą, kurioje buvo užfiksuotas turnyro „KOK'80 World series 2019 & MMA Bushido Hero's" persirengimo kambaryje įvykęs konfliktas tarp muzikos pasaulio atstovo E. Dragūno ir kovotojo A. Misiūno, praneša visiškai atsiribojanti nuo to, kas įvyko. LBF prezidentas Donatas Simanaitis teigia, kad toks E. Dragūno elgesys nėra toleruotinas.

„Tačiau šioje situacijoje belieka džiaugtis kovotojo A. Misiūno profesionalumu ir gebėjimu susitvardyti, – sakė D. Simanaitis. – Kovotojas pademonstravo savo šaltą protą ir nepasinaudojo savo gebėjimais".

Kiek vėliau atlikėjui kilo problemų ir teko aiškintis su vaikų teisių specialistais. Paviešinus slapta darytą įrašą paaiškėjo, kad persirengimo kambaryje šalia besikeikiančio Selo sukiojosi nepilnametis. Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba tiria 2 pranešimus dėl atlikėjo keiksmų vaikui girdint.

Tarnybos vyresnioji patarėja Sandra Vrublevskienė sako, kad tai galimas psichologinis smurtas vaiko atžvilgiu.

„Vaiko teisių apsaugos skyrius gavo pranešimą apie galimą vaiko teisių pažeidimą. Portale yra nuoroda apie suaugusio žmogaus elgesį vaiko akivaizdoje. Vaiko teisių apsaugos skyrius pradeda nagrinėti, vertinti. Kalbėsis su tėčiu, išklausys vaiko nuomonę ir per 3 dienas įvertins grėsmės lygį." DELFI susisiekus su atstovu spaudai buvo patikinta, kad vaikų teisių tarnyba dėl jau minėto įvykio sulaukė net kelių skundų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)