Būrys žinomų žmonių penktadienio vakarą rinkosi tam, kad prisidėtų prie kilnaus tikslo – palaikysi onkologinėmis ligomis sergančius Lietuvos vaikus.

Renginio metu dalyvavo Lietuvos ir tarptautinio verslo, politikos, meno, sporto ir pramogų pasaulio atstovai. Tarp jų buvo galima išvysti ir krepšininkus Lavrinovičius su žmonomis, modelius Astą Valentaitę ir Editą Vilkevičiūtę, floristą Mantą Petruškevičių, auto-moto sporto atstovus Benediktą Vanagą ir Deividą Jocių, TV laidų vedėją Indrę Stonkuvienę, dainininką Vidą Bareikį, ledo ritulio žaidėją Dainių Zubrų, tenisininką Ričardą Berankį ir daugelį kitų.

Renginio svečių laukė iškilminga vakarienė, kurios metu padėkos žodį tarė fondo steigėjas Rimantas Kaukėnas, savo kūryba su svečiais dalinosi Lietuvoje gerai žinomi atlikėjai Merūnas Vitulskis, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolovaitė ir daugelis kitų.

Svečiai buvo kviečiami dalyvauti aukcione, kurio metu buvo parduodami Lietuvoje ir pasaulyje gerai žinomų sportininkų atributika, vertingi meno kūriniai ir kiti daiktai.

Programos metu ant scenos lipo ir mažieji kovotojai, kurie yra susidūrę su sunkiomis onkologinėmis ligomis. Renginyje jie parodė savo talentus kartu su Lietuvoje gerai žinomais dainininkais, sportininkais ir iliuzionistais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)