„Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet tradiciškai atvykau palaikyti savo draugą ir nuostabų menininką. Tai – metų renginys. Žinau, kiek širdies į visa tai įdeda Juozas, iš jo galėtų pasimokyti daug kritikų. Žinoma, Juozas yra ekscentriškas, tačiau jis turi pilną teisę tokiu būti, nes jis – didis kūrėjas“, – DELFI tikino pašnekovė.

Kartu su R. Karosiene į kolekcijos pristatymą atvyko ir jos dukra, gydytoja Miglė Globytė-Neubauer, kuri antrino savo mamai.

„Visada labai įdomu pamatyti, ką naujo sukūrė Juozas, esame didelės jo gerbėjos. Kiekvieną kartą jis sukuria labai įspūdingą šou“, – tikino ji.

„Misis Lietuva 1994“ R. Karosienė yra ilgametė J. Statkevičiaus darbų gerbėja, kurios spintoje kaba ne vienas dizainerio drabužis.

„Labai sunku suskaičiuoti. Juozo drabužiai yra ilgaamžiai, tai yra nesenstanti klasika. Juozas, kaip niekas kitas, jaučia moterį. Tai yra pats mylimiausias dizaineris, esu ištikima jo klientė. Tikrai turiu daug jo drabužių ir visi jie yra tarsi meno kūriniai mano spintoje“, – gražių žodžių savo bičiuliui negailėjo ji.

Pasiteiravus, ar ji yra ta moteris, kuri gražius drabužius taupo tik išskirtinei progai, Reda tikina, kad tikrai ne – ji mėgaujasi kiekviena diena.

„Ne. Aš tiesiog Juozo visada prašau universalių drabužių, su kuriais galėčiau patogiai ir gražiai jaustis kiekvieną dieną. Manau, kad reikia gyventi šiandiena, džiaugtis dabar ir nereikia tų drabužių laikyti spintoje“, – šypteli ji.

Ilgus metus užsienyje gyvenusi moteris sako, kad apie J. Statkevičių ir jo kūrybą ji yra girdėjusi daug.

„Esu girdėjusi nemažai atgarsių iš Paryžiaus, kur Juozas būna dažnai ir dalyvauja mados renginiuose. Jį žmonės pažįsta, vertina kaip menininką, idėjų generatorių. Paskutinį kartą jo buvimas Paryžiuje, iš mano bendrų šaltinių, buvo įvertintas gerais atsiliepimais. Manau, kad Juozas turėtų truputį daugiau pakilti ir jis skristų labai aukštai. Netgi vertinant su Paryžiaus žymiais menininkais viename lygmenyje“, – sako moteris.

Anksčiau gražuolės titulą pelniusi R. Karosienė savo išvaizda rūpinasi ir sulaukusi 55-erių metų. Jos puikios išvaizdos paslaptis, kaip ji pati sako, labai paprasta.

„Mažai valgyti, daug sportuoti, mylėti save ir būti pozityvia visur ir visada“, – DELFI atskleidė pašnekovė.

Visi svečiai:

Kolekcijos pristatymas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)