Kalbos, kad M. Šedžiuvienė planuoja švęsti mergvakarį ėmė plisti tada, kai vienas Vilniaus baras paskelbė organizuojantis renginį, pavadinimu „Monikos Šedžiuvienės mergvakaris“.

Kaip sakė pati Monika, „Flamingo Lounge" naktiniame bare jau šį savaitgalį vyksiančiame vakarėlyje ją tikrai išvysime. Kartu su gera savo bičiule ir scenos kolege Oksana Pikul-Jasaitiene ji čia koncertuos po ilgos pertraukos.

„Tai yra merginų vakaras. Jokių paslėptų žinučių čia nėra. Laukti vestuvių, žinoma, galite. Viskas susidėlios pagal planą, bet šįkart tai bus geras vakaras, kur merginos taip pat kviečiamos atvykti su antrosiomis pusėmis“, – paklausta apie mįslingą renginį pasakojo Monika.

Dainininkė juokauja, kad skambus renginio pavadinimas sutrikdė net ir artimas bičiules – ne viena jų ėmė teirautis, kodėl negavo pakvietimo į organizuojamą mergvakarį.

Monika Šedžiuvienė

Tiesa, klausiama, ar vakarėlyje pasirodys ir jos naujas mylimasis Dovydas, žinoma moteris išliko paslaptinga ir nuo atsakymo išsisuko.

Kurį laiką Monika dažniau koncertavo su atlikėju Audriumi Janoniu bei buvo panirusi į su grožio industrija susijusias veiklas, tačiau dabar, kaip sako ji pati, atsiradus progai ir sumažėjus darbo krūviui, mielai dainuos su Oksana.

„Tiek Oksana užsiėmusi savo grožio salono įkūrimo darbais, tiek aš užsiėmusi savo darbais. Buvome abi užsiėmusi kitomis veiklomis, tačiau atsiradus progai mielai koncertuojame kartu“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)