„Su Andriumi apie vaiką kalbėjome beveik metus. Tik kalbėjome. Andrius jau labai norėjo. Aš vis svarsčiau, ar tinkamas laikas. Bet nuvijau tas mintis šalin – juk dabar nieko netrūksta: esu ištekėjusi, sveika, geras vyras, turime namą, kuriame patogiai galime auginti kūdikį“, – žurnalui „Žmonės“ teigė I. Adams.

Pora aukso žiedus sumainė 2014 metais Afrikoje ir neseniai atšventė vestuvių metines.

Ilka Adams ir Andrius Pauliukevičius

Šia proga Ilka su DELFI dalijosi savo jautriu įrašu, kuriame ji subtiliai atskleidė apie netrukus pagausėsiančią jos ir Andriaus šeimą.

„Penktosios vestuvių metinės – medinės vestuvės. Medis – viena tvirtesnių medžiagų, simbolizuojanti gyvenimą, vaisingumą, žydėjimą.

Toks simbolizmas perkeliamas ir į poros gyvenimą bei reiškia, kad praėjus penkeriems metams šeimoje jau turi krykštauti naujagimis, dar labiau sustiprinantis šeimą, o sutuoktiniai tarsi medžiai susipina savo šaknimis ir tampa nedaloma visuma.

Taip pat šiuo atveju medis atlieka savo kaip statybinės medžiagos, nuo senų senovės buvusios viena pagrindinių, funkciją ir laikoma, kad iki šių vestuvių metinių pora jau turi įsikurti savuose namuose“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)