Dėl paviešinto įrašo Vaiko teisių apsaugos tarnyba sulaukė skundo. Vaiko teisių apsaugos tarnybos Viešųjų ryšių ir komunikacijos skyriaus atstovas Arūnas Malinovskis DELFI patvirtino, kad juos pasiekė minėtas vaizdo įrašas. Tačiau kol kas spręsti, ar tikrai jame E. Dragūnas bendrauja su sūnumi, jis kol kas nesiryžo.

„Gavome vaizdo įrašą, kuriame teigiama, kad galimai yra E. Dragūno ir jo sūnaus vaizdo įrašas. Mes jį užregistravome ir jis bus nagrinėjamas. Kol kas jis yra užregistruotas kaip pranešimas ir bus nagrinėjamas. Tad kol kas komentuoti negaliu, tačiau paprastai tokiais atvejais reikia palaukti išdavų ir po jų būna suteikiama pagalba šeimai“, – kalbėjo specialistas.

DELFI bandė susisiekti su pačiu atlikėju, tačiau kol kas jis neatsakė.

Primename, kad dar šeštadienį Vilniuje per tradicinį bušido turnyrą, persirengimo kambaryje iškoneveikė kovotoją Arnoldą Misiūną. Vaizdo įrašas sukėlė klausimų vaikų teisių tarnybai, nes šalia besikeikiančio Selo sukiojasi nepilnametis. Tyrimą pradeda ir Bušido federacija. Aiškinamasi, kaip pašaliniai asmenys pateko į persirengimo kambarį ir kas slapta nufilmavo incidentą, skelbia „Lietuvos ryto" televizijos laida „Reporteris".

Kovotojo A. Misiūno kova su ukrainiečiu sukėlė daug aistrų, lietuvis galiausiai iškrito iš ringo. Pralaimėjęs jis nuskubėjo į persirengimo kambarį, ten jį pasivijo atlikėjas E. Dragūnas-Selas. Iš pradžių atlikėjas ragino kovotoją nepykti ant savęs dėl nesėkmės, tačiau po šio komentaro įsiuto.

Paviešinus slapta darytą įrašą paaiškėjo, kad persirengimo kambaryje šalia besikeikiančio Selo sukiojosi nepilnametis. Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba tiria 2 pranešimus dėl atlikėjo keiksmų vaikui girdint.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)