Šį ypatingą savaitgalį Viktorija leidžia Birštone esančiame SPA. Ji sako, jog savo gimtadienius mėgsta ir visuomet laukia šventės, nors kasmet ji priklauso nuo nuotaikos. Šiemet jubiliejų mininti žinoma moteris norėjo svarbią datą paminėti šeimos apsuptyje, todėl su sužadėtiniu Danieliumi Bunkumi ir dukrele Nicole ryžosi šiuolaikiškam išbandymui ir dieną SPA praleido be telefonų.

Viktorija neslepia, jog tai buvo puikus laikas su artimiausiais žmonėmis ir įsiklausymu į save pačią. Na, o sekmadienį ji jau skaitė visų bičiulių sveikinimus ir gražiausius žodžius. „Nusprendėme su šeima dieną praleisti ramiai be skambučių ir pasimėgauti šeima, pasidžiaugti. Dabar šią dieną sutikau su šypsenomis, begale sveikinimų. Nesu iš tų, kurios nemėgsta gimtadienių. Žinau, kad yra žmonių, kurie net nemėgsta kai juos sveikina. Aš mėgstu gimtadienius ir visada džiaugiuosi jais. Visada padėkoju tėveliams, kurie atvedė mane į šį pasaulį ir visuomet mamytei padovanoju gėlių. Ją pasveikinu pirmąją“, – pasakojo džiaugsmingai nusiteikusi V. Siegel.

Viktorija Siegel su šeima

Tačiau šventinės nuotaikos V. Siegel ir D. Bunkaus namuose taip greitai nesibaigs. Viktorija išdavė, jog kitą savaitę jos laukia ypatinga staigmena. Mylimas sužadėtinis pasakė dieną ir valandą, kada ji turi būti pasiruošusi suknelę. „Pasakė laiką ir tik tai, kad turiu būti su makiažu ir suknele. Danelius žino, kad aš ypatingai mėgstu gauti staigmenas. Jis tikrai mane pažįsta ir moka daryti staigmenas.

Viktorija Siegel su šeima

Jis „Facebook“ mane pasveikino tokiais žodžiais, kad gulėjau šalia ir ašaros kaupėsi akyse. Norėčiau sau tik palinkėti, kad ir toliau viskas sektųsi taip gerai. Turiu nuostabią šeimą, kuri mane užaugino, nuostabią šeimą, kurią sukūriau pati. Turiu nuostabią ir sveiką dukrytę. Žinote, tuos materialius dalykus bet kada gali nusipirkti, o sveikata, tikros emocijos ir laimė viduje nėra nuperkama. Linkiu sau viduje ir toliau jaustis laiminga“, – džiaugėsi ji.

Viktorijos Siegel gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)