Išskirtiniame koncerte buvo galima išgirsti ir dar pačioje kkūrybinės veiklos pradžioje parašytas R. Ščiogolevaitės dainas, tad ir pati atlikėja neslėpė, jog šis šeštadienio vakaras jai yra itin asmeniškas.

„Čia didžioji dalis publikos visada yra tie, kurie gerai nusiteikę, turi humoro jausmą. Aš jau išeisiu užtarnautų atostogų kokiam mėnesiui, nes kaip ir būtų laikas. Tačiau šioje nuostabioje vietoje nepabūti su jumis būtų tas pats, kas tarsi nepasidovanoti sau Kalėdų dovanos“, – atviravo ji su gausiai susirinkusia savo publika.

Žaismingą raudoną suknelę vilkinti dainininkė juokavo, jog jei moteris turi vaikų, jai neva belieka tik koldūnai. „Talentą sudėti į koldūnus. Nors, prisipažinsiu, virėja iš manęs ne mažiau talentinga“, – juokėsi ji.

Jau aštuntą mėnesį besilaukianti R. Ščiogolevaitė pasakojo, jog besilaukdama visų savo atžalų dirbo, nors šįkart dirbti tenka itin ilgai. „Jausdavausi gerai. Tik sėdėdavau, nes nenorėjau žmonių gąsdinti (juokiasi). Ir veiklas sumažindavau anksčiau, o dabar aštuntas mėnuo.

Šiaip yra baisu, kaip jūs rizikuojate. Juk galėjau paskutinę akimirką atšaukti koncertą. Aštuntas mėnuo juk ne šeštas ar septintas“, – nestokodama geros nuotaikos pasakojo dainininkė ir pridūrė, jog prieš koncertą su kolegomis diskutavo, kad reikia daugiau dainų, nes kalbėti koncerto metu ji neva nemoka ir būna sudėtinga.

Žinoma dainininkė jau augina keturis vaikus ir, kaip buvo teigiama jau anksčiau, išgyvena santuokos griūtį, tačiau pati apie asmeninį gyvenimą atvirauti nėra linkusi.

Dar prieš koncertą pranešime spaudai atlikėja sakė, kad scenos niekada nepaliko ir palikti neplanuoja: „Tam nėra nei prasmės, nei reikalo. Sveikata ypatingai nesiskundžiu, o koncertams atrasti po keletą valandų per mėnesį – na, patys pagalvokite, kiti pramogoms daugiau laiko skiria, o aš – pašaukimui. Juo labiau, kad tai netrukdo man auginti vaikus, tai visuomet buvo mano prioritetas, o darbas mano tuo ir dėkingas – jis neatima daug laiko iš šeimos. Taigi mano dekretas sąlyginis – mėnuo iki ir mėnuo po didžiosios dienos. Paskutiniu metu norisi visiems palinkėti atsispirti pagundai teisti, smerkti ar mokyti gyventi tuos, apie kuriuos nežinote nieko, išskyrus paskalų nuotrupas. Meilės, tolerancijos ir sveiko proto. Visiems, sau taip pat“.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)