„Pati kelionė buvo varginanti, nes skridome į Elato miestą Izraelyje, turėjome pereiti griežtus patikrinimus tiek oro uoste, tiek kertant Izraelio-Egipto sieną. Žinoma, mes jau buvome nusiteikę, nes iš anksto žinojome, kokia kelionė laukia, todėl koncentravomės į aplinką, į skirtumus tarp Izraelio ir Egipto žmonių bei pačios aplinkos“, – DELFI pasakojo ji.

Nepaisant to, Vitalija tikina, kad ji su artimaisiais buvo smalsūs, todėl tyrinėjant aplinką laikas prabėgo gana greitai.

„Kurortas, į kurį atvykome, yra apsuptas Sinajaus kalnų bei Raudonosios jūros. Kadangi atkeliavome jau naktį, galėjome tik spėlioti, kaip viskas atrodo dieną, tad netrukus po vakarienės nutarėme tiesiog keliauti į savo kambarius ir pailsėti.

Iš ryto atsivėrė jau kiti vaizdai, iškart supratome, kad tiek keliavome ne šiaip sau. Didžiulė viešbučio teritorija, smėlėtas paplūdimys, žydra šilta jūra... Tikra vasara lapkričio mėnesį!“ – pasakojo pašnekovė.

Televizijoje sužibėjęs „plius“ dydžio modelis taip pat džiaugėsi viešbučio pasirinkimu. Beje, jame Vitalija pademonstravo ne vieną akį traukiantį paplūdimio ar baseino įvaizdį.

„Viešbučio kambariai buvo tikrai puikūs. Maistas – taip pat geras, įvairus ir jo labai daug. Personalas buvo ypatingai paslaugus, tačiau retas, kuris mokėjo angliškai daugiau nei penkis žodžius. Kasdien buvo apie +32 laipsnių, tad tiems, kurie mėgsta degintis taip, kaip aš – tokia temperatūra tikras rojus! Vanduo knibždėte knibždėjo įvairių žuvų ir kitų gyvių, tad tiems, kurie žavisi paviršiniu nardymu, čia taip pat labai patiks“, – tikino ji.

Vitalija su artimaisiais rinkosi ramų poilsį, norėdami atitrūkti nuo miesto šurmulio ir kelionėje įvardijo tik vieną minusą.

„Buvo trumpa diena, nes saulė ten pasislepia už kalnų jau apie 16 val. Labiausiai patiko įspūdingi raudoni kalnai, kuriais, net ir matant kasdien, buvo sunku nesižavėti. Vis užmesdavau į juos akį.

Kelionė labai patiko, kadangi aš, rinkdamasi kryptį, pirmiausia perku gerą orą, nes esu didelė mėgėja degintis. Visa kita man yra antriniai dalykai“, – prisipažįsta V. Jonikytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)