DELFI susisiekus su R. Arlauskiene, ji plačiai apie tai kalbėti nepanoro – esą viską ji jau išsakė savo socialinio tinklo įraše.

Jame Rasa žmonių prašo liautis skleidus gandus. „Kartu su Raimondu esame priėmę sprendimą skirtis ir jau daugiau nei pusę metų kartu negyvename. Mes drauge auginame vaikus, bendraujame ir nuolat matomės, netrukdydami vienas kitam kurti savo ateities – esame laisvi rinktis. Todėl maloniai prašome žurnalistų gerbti mūsų šeimos narių privatumą – jokių komentarų šia tema daugiau nebus!“ – tikino moteris.

Kiek anksčiau gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ Rasa prisipažino negalinti ilgai išbūti namuose: „Negaliu gyventi ir kvėpuoti vienu ir tuo pačiu. Man reikia išeiti į žmones, susitikti su draugais ir aš netgi sūpuodama dukrytę ant rankų kūriau verslo planus, ką toliau veiksiu ir kaip dirbsiu. Esu įsitikinusi – šeimos byra dėl to, kad tapusios mamomis moterys pernelyg įninka į buitį, užsidaro namuose, nebesirūpina savimi ir tampa nebeįdomios savo vyrams“.

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kuris laikas netyla kalbos, kad R. Arlauskienė, kuri savo tikrąjį amžių laiko paslaptyje, vis dažniau pastebima gerokai jaunesnio dainininko Petro Daunio draugijoje. Drąsesni yra linkę teigti, kad jiedu – pora, mat vis dažniau pastebimi įvairiuose renginiuose, nors fotografams drauge pozuoti vengia. Tokias kalbas dar labiau pakurstė ir socialiniuose tinkluose paviešinti kadrai.

Visai neseniai R. Arlauskienė išvyko į Barseloną. Ispanijoje moteris apsistojo prabangiame viešbutyje. Kelione besimėgaujanti verslininkė savo socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino porą kadrų iš viešbučio teritorijos. Identiškos nuotraukos atsidūrė ir P. Daunio „Instagram“ paskyroje. Jaunas vyras nuo savo sekėjų neslėpė atostogaujantis Barselonoje, tačiau kas kelionės metu jam palaiko kompaniją, neatviravo.

Tiesa, tiek Petras, tiek Rasa savo galimus romantiškus santykius DELFI neigė – jie esą tik kolegos.

DELFI primena, kad R. Arlauskienė su vyru augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)