Šou organizatoriai kūrybos namai ELITAZ „Siemens“ arenos scenoje suprojektavo įspūdingą, realaus dydžio išmanųjį namą su spalvingais kambariais, kuriuose šou sukūrė didžiausios muzikos žvaigždės.

Justinas Jarutis čia surengė vieną keisčiausių pasirodymų Lietuvos televizijos istorijoje – savo šou atlikėjas atliko kambaryje aukštyn kojomis.

Įspūdingą pasirodymą rengė ir „G&G Sindikato“ vyrai. Jie šou metu bandė sugriauti sausakimšą ir neįtikėtino žmonių kiekio perpildytą išmaniojo namo kambarį.

Efektingus šou išmaniajame name žada sukūrė ir Vaido Baumilos bei Justės duetas bei pop karalienė Džordana Butkutė – ji paruošė įspūdingą, daugiau nei dešimt minučių trukusį šou, kuriame visą areną panardino į visišką tamsą.

Netikėtais išmaniojo namo svečiais apdovanojimuose tapo ir legendinis Vaigauskų duetas, kurie nuo pat apdovanojimų pradžios atkakliai skynėsi kelią iš žiūrovų vietų į didžiąją sceną ir galiausiai joje sukūrė nepamirštamą pasirodymą su „Rokados“ šokėjomis.

Išmaniajame name šį šeštadienį apsilankė ir daugiau žinomų žvaigždžių, kurias vakaro vedėjai Indrė Kavaliauskaitė ir Rolandas Mackevičius patikrino netikėtose ir ne visai patogiose situacijose.

„Šių metų apdovanojimų teikėjams paruošėme keletą smagių išbandymų, susijusių su jų teikiama nominacija. Čia gali tekti ne tik parodyti savo srities išmanymą, bet ir pakonkuruoti tarpusavyje užduotyse, kurias kol kas norime palikti siurprizui“, – dar prieš renginį intrigavo Indrė Kavaliauskaitė.

Šou metu su netikėtomis ir smagiomis užduotimis susitvarkyti turėjo nominacijas teikę Justinas Jarutis, Monique, Monika Marija, Naglis Bierancas, Monika Čereškaitė, Karolina Toleikytė, Darius Radzevičius, Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius bei Aurelijus Rusteika.

Tuo tarpu Rolandas Mackevičius žiūrovams taip pat paruošė ne vieną staigmeną. Vakaro metu vedėjas ne tik parodė savo muzikinius sugebėjimus, bet ir „pačirškino“ susirinkusius arenoje.

„Roast – dabar itin populiarėjantis komedijos žanras, kurio metu itin kandžiais komentarais, tačiau humoro forma įgeliama žinomiems žmonėms. Žinau, kad publikoje turėsime ne vieną ryškią asmenybę, kurią šou metu esu pasiruošęs lengvai „pačirškinti“, – kalbėjo gerą dozę juoko suteikęs Rolandas Mackevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)