Apdovanojimuose savo šou kūrė didžiausios muzikos žvaigždės, kurios susirinkusiųjų svečių dėmesį kaustė ne tik talentu, bet ir akį traukiančia išvaizda.

Šou metu su netikėtomis ir smagiomis užduotimis susitvarkyti turėjo nominacijas teikę atlikėjai. Viena jų – Monika Pundziūtė-Monique.

Dainininkė apdovanojimų vakarui pasirinko seksualų įvaizdį. 22-ejų metų Monique ant mėlynojo kilimo pozavo vilkėdama trumpą švarką-suknelę su gilia iškirpte. Savo derinį atlikėja papildė džinsiniais ilgaauliais ir panašaus audinio berete.

Apdovanojimų scenoje pasirodžiusi dainininkė sulaukė šou vedėjo Rolando Mackevičiaus pastabos – ar ji netikėtai nieko nepamiršo? Tačiau tokia replika Monikos iš vėžių neišmušė ir ji, visiškai savimi pasitikėdama, atsakė „ne“.

Renginyje taip pat pasirodė ir kitos pramogų verslo garsenybės, tarp kurių – Justinas Jarutis, Monika Marija, Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius, Andrius Užkalnis, Džordana Butkutė ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (816)