Kasmetinio renginio nepraleido ir šeštadienį apie savo skyrybas oficialiai paskelbę Karolina Meschino bei Remigijus Daškevičius-Remis. Socialinių tinklų žvaigždė ir reperis įrodė, kad net ir pasukus skirtingais keliais, galima likti puikiais bičiuliais, kadangi į apdovanojimus jiedu atvyko kartu, o fotografams pozavo susikabinę rankomis.

„Jau porą mėnesių sklinda kalbos, reguliariai gaunu šimtus žinučių iš jūsų su klausimu „ar jūs vis dar kartu su Remiu“?

Iš tiesų tai čia mano grybas yra, kad visad esu su jumis per daug atvira ir per daug rodau savo privatų gyvenimą, nes po to gailiuosi ir kai vyksta kažkas panašaus į skyrybas, nori nenori tenka skirtis ne dviese, o su visa šalimi, nes neišvengiamai apie tave rašys, kalbės, visiems įdomu, visi gyvena kartu su tavimi tavo gyvenimą ir nori įlįsti tau į triusikus, pakritikuot, pasakyt „sakiau tau, sakiau“...

Remis yra gražiausia ir tikriausia, kas man yra nutikę gyvenime, mes per šiuos pusantrų metų kartu visada neatsiplėšdami vienas nuo kito 24/7 patyrėme, man atrodo, daugiau negu kitos poros per 5 metus.

Jis yra mano svajonių vaikinas ir dar daugiau. Tiesiog būna visokių gyvenime laikotarpių ir krizių, mūsų situacijoje kaltų nėra, mes jau porą mėnesių labai labai daug kalbamės ir analizuojame, į kokį mes čia užburtą ratą esame įsisukę, nežinau ar tai pertrauka, ar čia „Mercury in Retrogade“ su*iso visiems galvas, bet kol kas mes nusprendėme, jog mums geriau pabūti atskirai.

Galbūt pabuvę atskirai suprasime, kad negalime vienas be kito ir galų gale mus vėl likimas suves kartu ir grįšime vienas pas kitą. Mes gerai ir be galo šiltai sutariame, leidžiame laiką kartu ir su bendrais draugais, vienas kitą be galo mylime, galėčiau 5 dalių knygą parašyti apie tai, kiek daug visko jaučiu....

Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino

Kol kas yra taip, kvailokai jaučiuosi, jog turiu teisintis kažkam, bet tiesiog pabodo kalbos už akių ir detektyvai. Gal tai dar net ne pabaiga. Išjungiu komentarų skiltį, nes noriu tik pozityvių emocijų, šiandien su Remiu varom į „Tech top“ apdovanojimus, laukia nereali diena!“ – savo „Instagram“ paskyroje skelbė K. Meschino.

DELFI primena, kad visai neseniai pora atostogavo Meksikoje, o kalbos apie tai, kad jiedu suka skirtingais keliais netilo jau kelis mėnesius.

Daugelis gerbėjų pastebėjo, kad anksčiau visad neišskiriami buvę Karolina ir Remis ėmė vis dažniau laiką lesti atskirai. Kalbas apie galimas skyrybas pastiprino ir tai, kad socialinių tinklų žvaigždė neretai praleisdavo grupės „Flying Saucer Gang“ koncertus, kuriuose ji taip pat atlikdavo savo bei Remio dainą „Story“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)