Pastaruoju metu Simona visas savo jėgas skiria LRT šokių projektui. Moteris sako, kad jai labai malonu sulaukti atgalinio ryšio.

„Esu labai apdovanota šiame projekte, kadangi sulaukiu tiek daug gražių žodžių. Man atrodo, kad aš prie to niekada nepriprasiu. Kartą man kažkas pasakė, Simona, kodėl tu tokia kukli, kodėl tu tuo nepasidžiaugi? Aš tikriausiai, matyt, nemoku. Esu pripratusi ant žemės vaikščioti stabiliai. Man pačiai sunku patikėti, kad aš taip pavariau“, – laidoje „GARSIAI!“ kalbėjo ji.

„Tai viena pagrindinių veiklų, kuri suvalgo labai daug laiko. Jūs net neįsivaizduojate, kiek ten yra reikalų. Vakar šokau keturias valandas, užvakar šokau irgi tiek pat, bet būdavo laikas, kai šokdavau ir dešimt ir vienuolika valandų. Viskas priklauso nuo laiko ir užsidegimo, kiek tu to turi. Tai atima daug, bet aš labai džiaugiuosi, kad tai man vis dar yra malonumas. Aš kaifuoju nuo to“, – tikina pašnekovė.

Pašnekovė pasakoja, kad ji yra tokia pat visur – ir namuose jos laukiantis vyras Jonas Nainys, ir ją socialiniuose tinkluose stebintys gerbėjai – mato lygiai tą pačią Simoną.

„Man niekada nereikėjo nei maivytis, nei lipti per save, nei kažkam įtikti, nei kažką kažkam įrodyti. Aš visada norėjau ir stengiausi išlikti tokia, kokia esu iš tiesų. Manau, kad žmonės yra protingi, todėl jie tą puikiai supranta ir jaučia. Tikiu, kad gyvenime visada vyksta mainai, ką tu duodi – tas tau grįžta atgal. O man grąžą įvyksta per šokių projektą“, – šypteli ji.

Simona neslepia, kad ją, kaip asmenybę, ugdo ir vyro Jono pavyzdys.

„Aš mėgstu būti savo vietoje. To puikiai mokausi iš savo vyro, kuris puikiai žino, kaip būti savo vietoje, kaip nelipti per galvas kitiems ir kaip nemeluoti pačiam sau. Man patinka ši pozicija. Man patinka, kai kartais nučiuožia stogas, kai gali kvailioti, daryti bet ką, maivytis ir nekreipti dėmesio, ką pamanys kiti, nes jei nori tą minutę taip pasielgti – taip ir daryk. Aš laikausi tokios pozicijos, kad jeigu noriu verkti – verksiu, jei noriu garsiai juoktis, laidyti juokelius – aš taip ir padarysiu. Viskas priklauso nuo nuotaikos“, – sako S. Nainė.

Su nuovargiu moteris kovoja geru miegu. Anot jos, puikiai išsimiegojus galima nuversti kalnus. Taip pat gerai savijautai padeda optimistiškas požiūris į gyvenimą.

„Manęs tokie dalykai kaip depresija neužvaldo. Šiuo metu turiu labai mėgstamas veiklas, nuo kurių labai pavargstu, kartais net nepavelku kojų, bet visos tos geros emocijos, kurias patiriu, atperka visą šį darbą. Mane veža šokiai. Man be proto patinka mano darbas „Nunu“, kuriame esu ir siuvėja, ir valytoja, ir kurjeris. Darau visus darbus, bet man tai patinka. Sakoma, kad susirask sau mėgstamą darbą ir tau nereiks dirbti, prašau, pasakykite, kas sugalvojo šią nesąmonę? Nes net ir šie žmonės vis tiek turi dirbti, tik, matyt, tą nuovargį jie priima kitaip. O depresijos, slogių minčių išvengti pavyksta, bet reikia su tuo susitvarkyti pačiam viduje. Viskas slypi mūsų galvose, todėl pirmiausia reikia viską susitvarkyti ten, o tada susitvarkys ir visa kita“, – pataria ji.

Iš Marijampolės kilusi Simona po „Mokinukių“ koncertavo su grupėmis „Pikų damos“, „Mėtos“ ir „Pinup girls“. Pastarasis merginų trio su Ieva Mackevičienė ir Viktorija Arlauskiene tapo populiaria popgrupe.

„Mes varėme visu pajėgumu ir labai stipriai. Kartais per mėnesį turėdavome net 35 koncertus. Kartais ardavome, kartais tuo mėgaudavomės. Tai buvo nerealus laikas. Manau, savu laiku ši grupė buvo viena stipriausių. Turėjome įdomias fotosesijas, mūsų įvaizdis buvo kitoks, mes visada turėjo žinutę savo žiūrovui, mes visada buvome labai artimos. Ko gero, mes buvome pačios pirmos, kurios pradėjo naudotis „Facebook“ platforma, norėdamos bendrauti su gerbėjais, todėl mūsų anketa turėjo apie 100 tūkst. sekėjų. Mes iš karto žinojome, kaip mes norime save pateikti, kokios mes esame, todėl mums niekada nekildavo problemų po koncertų. Nei kas padangą nuleisdavo, nei mus apmėtydavo kažkuo. Žinoma, kad visiems neįmanoma patikti, mes net neturėjome tokio tikslo, bet tikrai buvo daug daugiau žmonių, kurie mėgavosi „Pinup girs“ veikla“, – prisimena Simona.

Kodėl po penkerių metų gyvavimo ši grupė visgi iširo?

„Šios grupės veikla nutrūko maždaug prieš dvejus metus. Visai neseniai, bet labai jau daug visko nutiko. Laikas bėga beprotiškai. Visi galvoja apie tą išsiskyrimą, nes nebuvo jokių atsisveikinimo koncertų, nebuvo jokių straipsnių, žurnalų viršelių apie tai, kad išsiskiria grupė. Nebuvo jokių dramų, jokių skandalų. Kažkaip taip ir slinkome be jokių bereikalingų skandalų ir intrigų. Viskas pas mus būdavo kaip nuo žąsies vanduo – jei kažkas ir mėgindavo mums kažką prilipdyti, tai neprilipdavo.

Išėjo taip, kad susėdome visos ir atvirai pasikalbėjome. Tikiu, kad kalbėjimasis yra stipriausias ginklas. Pasikalbėjome, kaip mes matome save vėliau, ką mes dar norime padaryti. Truputėlį buvo toks atsimušimas į sieną, nes mes jautėmės nemažai padarę: albumas išleistas, dainos išleistos, klipai padaryti, M.A.M.A statulėlė maža gauta... Žinoma, galima visada norėti daugiau, nes koncertų buvo labai daug, bet mes ėmėme kartoti savo įvaizdį, atsirado kitos veiklos, kurios atėmė dar daugiau laiko. Tas dainavimas tapo šalia, nori tu to ar nenori. Mes nusprendėme labai gražiai, bendru sutarimu, kad mes iki naujų metų dainuojame pilna jėga, o po naujų metų atsisveikiname. Man tai buvo nerealus laikas“, – pripažįsta drabužių kūrėja.

Kadangi šiuo metu veiklos Simonai netrūksta, kol kas apie grįžimą į sceną ji negalvoja. Pašnekovė neslepia, kad dėl darbų sūkurio šiek tiek nukenčia ir asmeninis gyvenimas.

„Pritrūksta laiko ir tai erzina. Netikiu tobulomis šeimomis, tuo tobulumo vaizdavimu visuomenėje, kad viskas visada yra nuostabu ir fantastika. Nėra namų be dūmų. Pas mus irgi visko būna, mes irgi susipykstame, būname nepatenkinti, vienas kitu nusivylę, kartais vienas kitą pamiršę. Bet svarbiausia, kad mes neprarandame tarpusavio ryšio, kad ir kur bebūtume. Kaip ir minėjau, tikiu mainais. Turime viskuo dalintis. Dėmesiu, vargais, išgyvenimais. Kol tai turėsime, viskas bus gerai. Jeigu šeimoje yra kažkas negerai – reikia kalbėtis. Pavyks viską išspręsti, jei abiem bus noro. Mes jo dar turime ir tikiu, kad turėsime. Svarbiausia, kad mes vienas kitą vertiname ir gerbiame. Man atrodo, kad pagarba yra svarbiau net už meilę, aistrą ar kitą jausmą. Kadangi tu gerbsi žmogų, pirmiausia tu viską išsiaiškinsi tarpusavyje“, – pasakoja Simona.

Nainių pora iki šiol tęsia tradiciją rasti vienas kitam laiko ir drauge vaikščioja į pasimatymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)