Nors 24 metų B.Spears šiemet neišleido albumo su naujomis dainomis, ji susilaukė kūdikio, sukėlusio milijonų žmonių susidomėjimą.

Pernai dainininkė pirmąją vietą buvo užleidusi televizijos konkursui "Amerikos dievaitis" ("American Idol"), tačiau minėtame sąraše karaliavo 2002 ir 2003 metais.

Dažniausiai ieškomų vardų sąrašą sudarinėjantis Erikas Guntheris teigė, kad į šių metų dešimtuką pateko vien tik pramogų pasaulio atstovai. Tai rodo, kad žmones labiausiai traukė popkultūros žvaigždės.

Antroje vietoje liko reperis 50 Cent ("50 centų"). Po jo eina "Cartoon Network", kuriantis suaugusiems skirtos animacijos serijas, į muzikos sceną sugrįžusi dainininkė Mariah Carey, roko grupė "Green Day", dainininkė ir bulvarinės žiniasklaidos žvaigždė Jessica Simpson, viešbučių imperijos paveldėtoja bei realybės šou žvaigždė Paris Hilton, reperis Eminemas, dainininkė Ciara ir aktorė bei dainininkė Lindsay Lohan.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją