Dalis tautiečių piktinosi, kad apie N. Venckienę ir jos laikymo sąlygas Lietuvoje pateikiama neva per mažai informacijos, Andrius Užkalnis mano kiek kitaip.

„Kam nepatinka prokuratūros komunikacija, tai žinokit Venckienė dar ne prezidentė, kad apie jos keliones ir nakties migio vietą privalėtų būt mygom informuojama tauta.

Jei jums parvežė lauktuvių, susisieks pati, pabūkit tyliai“, – juokavo žinomas publicistas.

Daug dėmesio sulaukianti istorija privertė prabilti ir garsų rašytoją Rytį Zemkauską.

„Būtų gerai politikams, teisėsaugai ir žurnalistams dabar greit pasidaryt visus svarbius darbus, nes kai parveš N. Venckienę, tai nebebus kada“, – šyptelėjo jis.

Žurnalistui pritarė ir verslininkė Daina Bosas, kuri tikino, kad kurį laiką aktualiausia tema bus susijusi būtent su N. Venckiene.

„Viskas, dabar galite pamiršti rinkimus, biudžetą, krepšinį, alkoholį... Nes gerą pusmetį skaitysime apie tetą Neringą“, – socialiniuose tinkluose skelbė ji.

Pastarųjų dienų įvykių nepraleido ir dramaturgas Marius Ivaškevičius.

„Norėtųsi ir man ką nors sarkastiško parašyti apie N. Venckienės grąžinimą į Lietuvą, bet susilaikysiu, nes taip iš tikrųjų ir nesupratau, kas tada ten vyko, ir niekas man normaliai nepaaiškino. Ko tikrai norėčiau, tai kad panašūs dalykai čia niekada nepasikartotų“, – tikino jis.

Internete aktyvus komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis taip pat neliko abejingas šiam įvykiui.

„Nežinau kaip jūs, bet aš tai labai laukiu tetos Neringos pasirodymo!“ – feisbuke su šypsena rašė jis.

Praėjus dienai ir pagaliau išvydus, kaip šiandien atrodo buvusi teisėja, socialiniuose tinkluose pasirodė daug nuostabos žinučių, kadangi dabar N. Venckienė atrodo kiek kitaip. Aptarti pasikeitusią moters išvaizdą progos nepraleido ir S. Vaitulionis.

„O, dievulėliau! Žiūriu nuotraukų galeriją ir galvoju – o, kaip Širinskienė šauniai sukūdo! Varanokas man įtarimų irgi nesukėlė. Po to tik supratau, kad čia visai ne Seimo Agnė, o tiesiog teta Neringa kasas atsiaugino! Kaip sesės. Tik viena, matosi, kad iš kalėjimo.

Rugiaveidės dabar – madoje. Bet juokas juokais, o ta veido išraiškėlė? Hello, laukėt? Cirkas grįžo!“, – teigė jis.

DELFI primena, kad sprendimas dėl kardomosios priemonės N. Venckienei turėtų būti skelbiamas penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (406)