Renginyje drabužių derinius demonstravo profesionali šokėja Eglė Andreikaitė, TV laidų vedėja ir dainininkė Keitė Arai, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, modelis ir drabužių kūrėja Justina Ieva Steponavičiūtė ir modelis Rafalas Narkevičius, rašoma pranešime spaudai.

Renginyje dalyvavo Ieva ir Artur Swanai, Simona Starkutė, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Diana Dargienė su dukra Une, Inga Žuolytė, Ingrida Martinkėnaitė, Augustė Vedrickaitė, Agota Mašanauskaitė, Joringis Šatas, Viktorija Jakučinskaitė su dukra, Solveiga Mykolaitytė, Karina Stungytė, Vaida Lisikaitė-Mažrimė, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir kiti svečiai.

V. Šaulytė: šventinė suknelė – ne vienam kartui

Renginį vedusi stilistė ir tinklaraštininkė Viktorija Šaulytė pasakojo, kad jau kurį laiką jai labiausiai patinka monochrominiai deriniai. Žinoma mergina įsigijo turkio spalvos megztinį, švarką ir sijoną, taip pat – kaubojiško stiliaus batus. „Svarbiausias dalykas prasidėjus naujam sezonui yra susitvarkyti spintą. Labai dažnai atradimais tampa drabužiai, kuriuos esi tiesiog pamiršęs. Lieka tik prisiderinti keletą naujų – ir garderobas atnaujintas. Šį vakarą mes pamatėme, kaip galima smagiai sužaisti derinant skirtingus drabužius“, – kalbėjo V. Šaulytė.

Artėjančioms šventėms stiliaus ekspertė patarė įsigyti blizgų daiktą, kuris tiks prie jau turimo garderobo. Tai gali būti rankinė, suknelė, bateliai ar aksesuaras į plaukus. Pasak Viktorijos, blizgučiai niekada neišeis iš mados ir bus aktualūs ne vieną sezoną. „Šią žiemą mados tendencijų viršūnėse karaliaus smaragdo ir aukso spalvos, juoda maža suknelė, raudonos lūpos, satinas. Pastebėjau, kad moterys nebeskuba pirkti suknelės vienam vakarui, o mieliau įsigyja daiktą, kurį vėliau galės vilkėti ir kas dieną. Reikia tik pasirinkti tinkamus aksesuarus“, – patarimais dalijosi V. Šaulytė.

E. Andreikaitė: stilius tampa vis patogesnis

Profesionali šokėja sakė, kad labiausiai kolekcijoje jai patiko žėrintys, kristalais puošti džinsai ir palaidinė. Su šiais drabužiais ji jautėsi puikiai. „Galėčiau su šiuo deriniu eiti į vakarėlį. Puikus sprendimas, kai nesinori vilktis suknelės, tačiau norisi atrodyti puošniau“, – šypsojosi gražuolė.

„Kas dieną man svarbiausia patogumas. Šį rudenį mano mėgstamiausi – „mom-fit“ džinsai, trumpa palaidinė, kerziniai batai ir šilta striukė. Pastebėjau, kad mano stilius tampa vis patogesnis ir paprastesnis. Anksčiau labai mėgdavau aukštakulnius, sukneles ir sijonus. O dabar populiariausi – džinsai“, – apie besikeičiantį stilių kalbėjo E. Andreikaitė.

Mergina pastebėjo, kad keičiasi ir mėgstami aksesuarai. Anksčiau ji rinkdavosi mažus minimalistinio stiliaus papuošalus, o dabar pirmenybę teikia apvaliems auskarams, aukso spalvai, žiedams, grandinėlėms.

„Spintoje turiu daug drabužių, tačiau „įsikandu“ kelis ir juos nuolat vilkiu. Vėliau pamatau, kad turiu ir tą, ir tą, ir tą... Stengiuosi nuolat daryti spintos reviziją, vis atrasti pamirštų drabužių“, – pasakojo E. Andreikaitė.

K. Arai spintoje juodos spalvos nėra

Japonų kraujo turinti K. Arai atskleidė, kad visada buvo šio prekės ženklo gerbėja. Todėl kai ją pakvietė demonstruoti drabužius, mergina labai apsidžiaugė. Kasdieną Keitė mėgsta vilkėti šviesius arba ryškiaspalvius drabužius. Jos spintoje nėra juodos spalvos, nes mergina įsitikinusi, kad jai tamsūs drabužiai tiesiog netinka. Keitė pasakojo negailinti pinigų gerai rankinei, tačiau drabužiams stengiasi per daug neišlaidauti.

„Pirmasis derinys buvo ne mano stiliaus, pati taip nebūčiau sugalvojusi apsirengti. Tačiau jaučiausi labai gerai, stilistė puikiai atliko savo darbą. Antrasis derinys man labai patiko, tik jį pamačiusi labai nudžiugau. Taip galėčiau rengtis kiekvieną dieną. Mano kasdienis stilius gana puošnus, man svarbu atrodyti ryškiai ir patikti sau. Manau, kad kaip jautiesi, tokią energiją skleidi ir kitiems“, – šypsojosi televizijos veidas.

Renginio akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)