„Tai įvyko gana seniai, beveik pavasarį. Tik dabar kažkodėl ši žinia tapo aktualesnė. Bet jaučiuosi gerai. Tiesiog gyvenime susidėliojo tokios aplinkybės, kurios nulėmė šį mano sprendimą“, – DELFI situaciją komentavo pašnekovė.

„O savo kolegėms linkiu pačios didžiausios sėkmės. Jokių pykčių tarp mūsų tikrai nėra, viskas įvyko gražiai“, – pridūrė ji.

Nuo šiol V. Genytę gerbėjai galės išvysti jos soliniuose koncertuose, kurių, pasak dainininkės, laikui bėgant tik daugės.

„Esu labai patenkinta šiuo savo sprendimu, esu laiminga, kad yra koncertų, jog yra klausytojų“, – kalbėjo dainininkė.

Pasiteiravus, kaip žinią apie pasitraukimą priėmė kitos grupės narės, Vaida sako, kad visos jos jau yra subrendusios moterys, todėl jokių kivirčų ar bereikalingų diskusijų nekilo.

„Jos į viską pažvelgė normaliai. Jos gerbė mano pasirinkimą, kadangi jos yra suaugusios, subrendusios moterys, todėl viskas lengvai ir išsisprendė“, – tikino ji.

DELFI primena, kad moterų grupė susikūrė praėjusiais metais. Pastaruoju metu V. Genytę scenoje keisdavo dainininkė Dagna Kondratavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)