Kaip DELFI patvirtino pats kadenciją baigęs prezidentas, gimtadienį jiedu su žmona namuose ketina sutikti ramiai. Susisiekus su V. Adamkumi, neslėpdamas emocijų, jis patikino, jog geriausia dovana tapo į namus bent dviems dienoms sugrįžusi žmona. Jis viliasi, jog visos sveikatos procedūros ligoninėje bus baigtos po savaitės ir A. Adamkienė grįš į namus.

„Ji rytoj ryte grįžta į ligoninę.Tikiuosi, kad savaitės bėgyje viskas bus baigta ir ji grįš. Nesu tikras, bet tikiuosi. Tai tikrai didelė dovana ir tuo labai džiaugiuosi“, – kalbėjo prezidentas.

Pasakodamas apie sutinkamą gimtadienį V. Adamkus džiaugėsi, jog taip daug žmonių jį prisiminė. Su šypsena pašnekovas sakė, jog visą dieną nepaleidžia telefono iš rankų ir girdi pačius gražiausius sveikinimus ir palinkėjimus.

„Esu be galo sujaudintas parodytu nuoširdumu. Sveikina ir pažįstami Lietuvoje, skrieja sveikinimai ir iš užsienio. Sveikina pradedant Kinija ir baigiant Egiptu ar Jungtinėmis Amerikos valstijomis. Net nekalbu apie nuoširdžiausius sveikinimus Lietuvoje. Visiems nuoširdžiai dėkoju. Ačiū už jūsų nuoširdumą ir tikrai stengsiuosi, kad viltis ir tikėjimas išsipildytų. Norėčiau turėti gyvenime progą pateisinti į mane sudėtas viltis“, – sakė jo ekscelencija.

DELFI primena, kad Alma. Adamkienė rugsėjo 29 d. paguldyta į VUL Santaros klinikas dėl pasireiškusių insulto simptomų.

Santaros klinikų atstovai tuomet pabrėžė, kad, remiantis pasauline praktika, insulto rizikos išvengti neįmanoma, net ir taikant visas įmanomas prevencijos priemones. Jis gali ištikti bet kada ir bet ką, teigiama klinikų pranešime spaudai. Klinikų atstovai yra sakę, kad, gerbdami pacientės teisę į privatumą, neteiks detalesnių komentarų apie jos sveikatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)