Kaip sako T. Legenzovas, anksčiau stebėdamas šį muzikinį projektą jis įsivaizduodavo, kaip jame atrodytų pats, o kartu dalyvauti jį skatino ir draugai, kurie visuomet buvo įsitikinę, jog toks amplua jų bičiuliui tiktų. „Tačiau čia tiesiog ateiti negali. Turi sulaukti kvietimo iš laidos prodiuserių ir štai pagaliau aš sulaukiau.

Kita vertus, kalbant apie šou pasaulį, kai tavo istoriją kažkas stebi, atsiranda įsipareigojimas, kuris tiesiog verčia tobulėti. Televizijos projektai tikrai kelia azartą. Čia žaidžia gana stiprios emocijos. Dalyviams tai bet kokiu atveju yra į naudą. Jei sukėlei stiprių emocijų, gali net ir nelaimėjęs rasti savo vietą industrijoje ir atverti vis didesnes duris. Mano didžiausias laimėjimas – ryšys su besidominčiais manimi, pažintys ir geras laikas su nuostabiais kolegomis“, – su šypsena apie naujausią savo nuotykį pasakojo Tomas.

Tomas Legenzovas

Paklaustas, kokį laikotarpį šiuo metu išgyvena, renginių vedėju dirbantis vyras sakė, kad tai labai geras laikas, kai bene visą dienotvarkę užima aistra ir darbu tapęs renginių vedimas. „Turiu su šia veikla susijusių tikslų ir jaučiu, jog esu geras, prisidedu prie tam tikrų pokyčių šioje sferoje.

Tapau žinomas kaip šokėjas, nors nenorėjau, kad man klijuotų vien šokėjo etiketę. Niekada nenorėjau save sprausti į vieną profesiją. Esu įvairiapusis žmogus ir mane žavi daugelis sričių. Tikriausiai geriausiai jaučiuosi ten, kur galiu kurti ir bendrauti su žmonėmis“, – kalbėjo pašnekovas.

Tomas sako, jog jo karjeros pradžia nebuvo lengva, o būti šokėju mūsų šalyje apskritai neapsimoka finansiškai. „Šokau turbūt visur, kur tik galima Lietuvoje šokti, dalyvavau galybėje projektų ir gastroliavau su beveik visais šalies šokio teatrais. Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad šokėjo profesija yra apmokama prastai, o atiduoti reikia tai ką turi brangiausio – savo sveikatą.

Dirbau ilgus metus be pertraukų, be savaitgalių ir tik su retomis išlygomis atostogų. Šis dažnas aktorių ir meno žmonių kelias yra labai sunkus ir su retomis išimtimis finansiškai stabilus. Man, jaunam žmogui, nusipirkti savo būstą sostinėje, automobilį ar keliauti atostogų atrodė tolima svajonė, nors dirbau ir alinau save kaip beprotis. Taigi, stengiantis užsidirbti gali dingti meilė tam, ką darai ir kokiai sistemai priklausai. Sau pasižadėjau, jog tik dėl pinigų, be tikro entuziazmo ir jaudulio pasirodymui, daugiau gyvenime nesutiksiu šokti“, – atvirauja jis.

Tačiau kad ir kokie sunkumai iškiltų darbe, svarbu šalia turėti žmogų, kuris palaiko bet kokiomis aplinkybėmis. T. Legenzovas su šypsena kalba apie savo mylimą sužadėtinę bei taip pat šokėją A. Kavaliauskaitę.

„Santykiuose svarbiausia palaikymas ir supratimas. Su Agne šiuo metu esame tikrai labai užsiėmę. Dirbame ir kartu ir atskirai prie savų projektų. Agnė plečia savo šokių studijos veiklą, aktyviai domisi vaikų pedagogika, verslu. Aš ruošiuosi renginiams bei pasirodymams televizijoje. Padedame vienas kitam, dalijamės, daug kalbamės, daug laiko praleidžiame kartu ir jaučiamės laimingi“, – įsitikinęs jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)