Kaip jau pranešta, 2003 metų gruodžio 7 dieną per parlamento rinkimus Vladimiras ir Liudmila Putinai visai šaliai paskelbė, kad jų labradorė Koni susilaukė palikuonių ir kad jie ketina atiduoti šuniukus į patikimas rankas. Į Kremlių iš visos šalies ėmė plaukti telegramos, kurias siuntė norintieji gauti "labradorą iš prezidento".

Vienas laimingųjų buvo pensininkas Aleksejus Belevecas iš Rostovo srities Neklinovo rajono Novozolotovkos vienkiemio. Jis gavo kalytę Dariną. Ji neseniai ir atvedė 11 šuniukų, kurių trys yra kalytės, pranešė "Komsomolskaja pravda".

Kitą rytą pensininkas vėl nusiuntė telegramą į Kremlių: "Vladimirai Valdmirovičiau ir Liudmila Aleksandrovna! Koni tapo 11 šuniukų senele. Jaunimas puikus".

Prezidento atsakymo A.Belevecas kol kas negavo, bet tikisi, kad ši maloni žinia vis dėlto pasiekė Putinų šeimą.

Šuniukų tėvas - patinas Jufitas-Malachitas iš Taganrogo. Jį A.Belecas surado per kinologų klubą. Jį, dar šuniuką, nusipirko elitiniame klube Maskvoje, o jo protėviai gyveno Suomijoje.

Dabar A.Belecas svarsto, kur dės šuniukus. Tris jau pažadėjo draugams iš Jakutijos. Vieną, pagal taisykles, priklauso atiduoti šuns, su kuriuo buvo suporuota Darina, šeimininkui. Kitus jauniklius pensininkas ketina atiduoti į geras rankas.

"Klube sužinojau, kad labradoras kainuoja ne mažiau kaip 500 dolerių, - sakė A.Belevecas. - Su tokiais kilmės dokumentais galima ir dvigubai daugiau paimti. Bet aš spekuliuoti nepratęs, todėl parduosiu juos po 600 "žaliųjų".

Kitą Koni šuniuką prieš metus V.Putinas padovanojo šešerių metų Katiai iš Smolensko. Todėl galbūt greitai gausus labradorės vaikaičių būrys dar padidės.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)