Varžydamiesi smagiose rungtyse žymūs svečiai ne tik susipažino su išskirtinio amerikietiško sporto baru, bet ir savo kailiu išbandė siūlomas pramogas: modernius boulingo takelius su projekcijomis, stalo kerlingą, analogų šalyje neturinčią virtualios realybės areną bei kitus populiarius sporto baro žaidimus.

Į šventinį „O’Learys“ atidarymą atvyko tokie žinomi sporto srities atstovai kaip Dakaro ralio legenda Antanas Juknevičius, pasaulio čempionas kovotojas Sergejus Maslobojevas, automobilų sporto lenktynininkas Vaidotas Žala, Guinnesso rekordininkąs motociklininkas Šarūnas Kezys, Lietuvos neįgaliųjų sporto lengvaatletis, parolimpinis čempionas Mindaugas Bilius, Lietuvos boulingo čempionas Andrius Gaspatravičius ir kiti. Jų parašai nugulė ant garbingos sporto legendų sienos.

Komplimentų naujai sporto sirgalių vietai mieste negailėjo ir pramogų atstovai: modelis Simona Starkute, socialinių projektų kūrėja Rima Olberkytė-Stankus ir buvęs krepšininkas Žydrūnas Stankus, vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, atlikėjas Vytautas Medineckas-Ironvytas, modelis ir teniso treneris Simas Kučas, „Motyvuoti atletai„Artūras ir Ieva Swan bei kiti žinomi veidai. Visi jie smalsiai ragavo amerikietiškos Bostono virtuvės patiekalus ir dalyvavo įtraukiančioje atidarymo programoje.

Specialiai šiai progai į Lietuvą atvykęs „O’Learys“ sporto barų tinklo pasaulyje įkūrėjas Jonas Reinholdsson džiaugėsi jau ketvirtuoju tokiu restoranu Baltijos šalyse. Jo išsakytai minčiai, kad sporte – visi lygūs ir „čia nėra rasių, lyties ar pažiūrų skirtumų“ svečiai pritarė garsiais plojimais.

Vilniaus „Akropolyje“ duris atvėręs sporto baras jau tapo ne tik populiaria „proto kovų“ gerbėjų susibūrimo vieta, bet ir įvairiausių sporto bendruomenių namais.

Didžiausias Lietuvoje sporto baras ypatingas savo interjero sprendimais bei naujausioms technologijoms, tarp kurių – 70 ekranų sporto varžybų transliacijoms, 14 boulingo takų ir šalyje pirmą kartą įdiegta šio žaidimo administravimo ir žaidėjų patirtis papildanti SYNC sistema, taip pat visiška naujovė Lietuvoje – stalo kerlingas bei dar apie 20 įvairių žaidimų ir atrakcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)