Gražuolė verslininkė Inga Stumbrienė šiam vakarui pasirinko įspūdingą kostiumą, o už tokios idėjos įgyvendinimą ir Helovino karalienės įvaizdį dėkojo makiažo meistrei Živilei Urbonaitei.

Modelis Simona Burbaitė nustebino itin išraiškingu elfės įvaizdžiu. Socialiniame tinkle pasidalijusi savo nuotrauka žinoma moteris paliko prierašą „Sveiki, mano vardas Xenona“. Šį jos įvaizdį kūrė makiažo meistrė Virga Steiblytė ir plaukų stilistė Žaneta Kanapkienė.

Simona Burbaitė

Žinomas aktorius Žilvinas Tratas dažnai įsikūnija į blogiukų personažus, o šįkart tapo tikru Džokeriu. Tiesa, jo įvaizdis yra kiek seksualesnis nei originalaus blogiuko.

Bene sudėtingiausią transformacijos iššūkį šįkart priėmė makiažo meistrė Olesia Žuravliova, kuri įsikūnijo į skandalingąjį atlikėją Marilyn Mansoną. Ji taip pat pastebėjo, jog šios šventės minėjimas Lietuvoje ir Amerikoje itin skiriasi. JAV šią šventę mini visa šalis, o Lietuvoje dar mažai žinoma ir apie patį Helovino grimą.

„Lietuvoje piešiami randai, kraujas, odos įtrūkimai, kraujo krešuliai ir kt. Vaikinai dažnai pasidaro pandos akis ir baltą veidą. Dažnas renkasi akių spalvą keičiančius lęšius ir kt“, – pasakojo specialistė.

Ji pasirinko M. Mansono įvaizdį, nes tai yra vienas iš jos tęstinio transformacijų projekto įvaizdžių. O. Žuravliova jau kuris laikas savo sekėjus stebina įsikūnydama į vis kitą žinomą žmogų. „Tai nėra lengvas grimas, tačiau tikrai įmanoma jį sukurti atidžiai žiūrint vaizdo medžiagą ir turint tinkamus produktus“, – užsimena ji.

Dar tik ieškantiems įvaizdžio vakarėliui O. Žuravliova pataria pagalvoti apie aprangą ir tik tuomet planuoti grimą. „Pagalvokite, ką jau turite savo spintoje ir galėsite panaudoti. Pagal pasirinktus drabužius galite išsirinkti ir personažą“.

Merginoms ji pataria rinktis blizgučius ir iųsidabinti tiek veidą, tiek plaukų sklastymą bei rankas. Spalvas ir atspalvius reikėtų derinti prie drabužių. „Taip atrodysite įspūdingai tamsoje. Tai paprasta ir lengva, o taip pat labai traukia akį.

Galima rinktis ir baltą grimą, baltai nugrimuoti karūną, pasirinkti baltai juodus akių lęšius, baltą plaukų laką, akies apvadą ir raudonai nusidažyti lūpas. Taip lengvai sukursite ledo karalienės įvaizdį“, – patarimų negailėjo meistrė.

Olesia Žuravliova

DELFI primena, kad Amerikoje gyvenančios žvaigždės šią šventę jau paminėjo. Tarp savo kostiumus jau parodžiusių įžymybių galima pamatyti ir Justiną Timberlak'ą su žmona Jessica Biel, reperę Cardi B, modelį Heidi Klum su mylimuoju bei atlikėju Tomu Kaulitzu, dainininkę Demi Lovato, seksualiąją aktorę Elizabeth Hurley, atlikėją Avril Lavigne, Kylie Jenner dukrelę Stormi, kuri savo kostiumu atkartojo garsųjį mamos įvaizdį ant raudonojo kilimo, skandalingąją šou pasaulio atstovę Kelly Osbourne ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)