„Situacija: ateini į viešą vietą, kur žmonės pusryčiauja.

Ką darai?

Pirmas variantas: apsimeti filmuojantis save, o iš tikrųjų atpažįsti priešus ir pradedi gelbėti pasaulį nuo blogio rodydamas gerą pavyzdį.

Antras variantas: garsiai apžvelgi valgančius bandeles ir pats valgai.

Trečias variantas: palieki aplinkinius ramybėje ir rūpiniesi savo lėkštės reikalais? Nes tu juk jų ne tik nepažįsti, bet ir nieko apie juos nežinai“, – skelbė „Dydis nesvarbu“ autorė ir pasidalino perkurtu G. Gurevičiūtės vaizdo įrašu.

Tokią moters reakciją socialiniame tinkle išprovokavo G. Gurevičiūtės įrašas, kuriame ji nufilmavo už savęs sėdinčią ir pusryčiaujančią šeimą.

Stori amerikonai, prisikišę bulkų, ir dar mergaitę mokina valgyti bulkas“, – vaizdo įraše kalbėjo ji.

DELFI susisiekus su G. Gurevičiūte, ji nuo plačių komentarų susilaikė, tačiau patikino, kad minimas vaizdo turinys yra daugiau nei metų senumo. Negana to, Gintarė pabrėžė, kad su „Dydis nesvarbu“ autore ji apie tai bendravo, todėl visą savo poziciją jau išsakė jai asmeniškai.

„Išsitraukti metų senumo story ir iš to daryti dramą yra pigus bandymas sulaukti dėmesio. Ypač kai dieną prieš tai asmenine žinute labai išsamiai išdėsčiau savo mintis apie sveikatą, savo požiūrį į vaikų auklėjimą ir grožio kultą“, – teigė ji.

DELFI susisiekė ir su G. Valavičiūte bei pasiteiravo, kodėl tik dabar atkreiptas dėmesys į šią G. Gurevičiūtės žinutę „Instagram“ tinkle. Pašnekovė atsakė, kad paprasčiausiai ši nuoroda ją pasiekė visai neseniai.

„Man atsiuntė nuorodą, o kada tai buvo išpublikuota, aš nežinau, bet, kiek žinau, „Instagram“ istorijos trunka lygiai 24 valandas, nebent jos „Instagram“ kažkaip kitaip rodo. (...) Pamačiau tai ir pasidalinau“, – kalbėjo G. Valavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (536)