Žinoma moteris atvira – nebuvo lengva pamiršti mėgstamą darbą, net ir palikus eterį, žiūrint laidą per dienas į galvą atklysdavo dešimtys temų, kurias vis siūlydavo kolegoms.

„Gali veržtis į darbą arba gali galvoti, kad jis palauks – kolegos man liepė nurimti ir paiilsėti, – pranešime spaudai juokiasi moteris. - Po to su vyru išvykome į vadinamąjį „baby moon“, kuris padėjo atitrūkti nuo televizijos. Na, o grįžusi pradėjau „dirbti internete“ – pirkau viską, ko trūko naujagimio kraiteliui. Tas lizdo sukimo sindromas vyko visame gražume. Kurjeriai ir paštomatai aplink veikė nuolatos. Tikrai labai myliu savo darbą, ilgiuosi to nuolatinio įvykių, naujienų pulso, ne iš stebėtojo pozicijos, bet sau esu pažadėjusi, kad stebėsiu vaiko poreikius. Dabar planas – „atostogauti“ nuo kasdienio darbo metus, o kaip ten bus kitąmet tikrai pamatysime. Tikiuosi neapsamanoti, profesiškai.“

Paklausus Eglės apie patarimus jai kaip pirmakartei mamai, moteris iš karto įvertina, kiek tokie pastebėjimai gali būti aktualūs jos kasdienybėje. Žinoma daug skaito, domisi motinystės ir vaiko raidos etapais, tačiau pripažįsta, kad geriausia susirinkus visą galimą informaciją ją transformuoti ir pritaikyti sau ir savo mažyliui. Juk kiekvienas kūdikis yra individualybė, tad, kad ir kaip norėtųsi vienodų instrukcijų, jų tiesiog nebūna.

„Mano tikslas – sąmoninga, garbinga tėvystė, nesinori, jog vaikas taptų karaliumi, o mes su vyru visiškai prarastume laiką dviese ar individualias veiklas. Siekis subalansuoti viską taip, kad sėkmingai regztųsi gražus tarpusavio ryšys ir kol kas manau, esame visai neblogai skambantis trio.“

Renginio akimirkos:

Prie įkvepiančio leidinio prisijungė ir buvusi atlikėja Viktorija Arlauskienė, televizijos aktorė Skaistė Vievėsė, modelis Eglė Terekaitė. Prekyboje leidinys „Įkvepiančiai motinystei“ pasirodys spalio 30 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)