Antradienį parengiamajame posėdyje pasirodė tik E. Malinauskaitė. Tiesa, besiskirianti moteris su žiniasklaida nebuvo nusiteikusi bendrauti, todėl interviu ar komentarų teismo koridoriuose ji nedalijo.

Į 13 val. posėdį E. Malinauskaitė atvyko be kelių minučių, likusį laiką ji bendravo tik su savo advokate, kuri taip pat susilaikė nuo bet kokių komentarų.

Skyrybų klausimus Eglė ir Paulius aiškinasi už uždarų teismo durų, nes byla nėra vieša. Tiesa, vis dar išlieka galimybė, kad sutuoktiniai ištuokos gali siekti bendru sutarimu.

Oficialų skyrybų ieškinį E. Malinauskaitė Vilniaus miesto apylinkės teismui pateikė dar gegužės mėnesį, tačiau teisminis procesas pradėtas tik dabar.

Eglė Aršauskienė

2019-ųjų sausio 23-iąją Civilinės metrikacijos skyriuje privačioje ceremonijoje susituokę E. Malinauskaitė ir P. Aršauskas santuokoje neišbuvo nė pusės metų. DELFI šaltinių teigimu, pora kartu po vienu stogu nebegyvena ir bendro ūkio neveda jau nuo kovo mėnesio.

E. Malinauskaitė dėl nepavykusios santuokos kaltina P. Aršauską. Pagrindinis motyvas yra esą žiaurus elgesys – jauna moteris sutuoktinį kaltina smurtiniu nusikaltimu. Šaltinių teigimu, nepraėjus nė dviem mėnesiams po santuokos Eglė poros namuose buvo galimai užpulta ir sumušta stipriai nuo alkoholio apsvaigusio sutuoktinio. Nuo to įvykio Eglė iš šeimos namų išsikraustė, o jų artimi santykiai nutrūko.

Verta paminėti, kad DELFI jau anksčiau rašė, jog, patikimų šaltinių teigimu, kovo 15-ąją policijos pareigūnai gavo skandalingojo verslininko žmonos skundą dėl smurto, po kurio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Į pareigūnus kreipėsi pati E. Malinauskaitė. Tiesa, šis poros konfliktas galiausiai baigėsi draugiškai – ieškovė sutiko susitaikyti su sutuoktiniu pastarajam pripažinus savo kaltę dėl įvykdyto nusikaltimo. Nepaisant to, šiuo metu Eglė nori skirtis esant sutuoktinio kaltei, nurodydama būtent šį smurtinį įvykį.

Viešai smurtinio konflikto nepripažino

Nors už uždarų durų P. Arašauskas savo kaltę dėl smurto artimoje aplinkoje pripažino, viešai jis apie šį konfliktą su sutuoktine kalbėjo kitaip. Praėjus kuriam laikui nuo DELFI straipsnio apie pradėtą ikiteisminį tyrimą, kriptomilijonieriumi vadinamas verslininkas pasidalino savo įvykių versija.

Balandžio 2-ąją dieną po kelių mėnesių pertraukos P. Aršauskas ir vėl grįžo į „Youtube“ platformą, kurioje anksčiau gana dažnai dalijosi vaizdo dienoraščiais. 22 tūkst. prenumeratorių turintis verslininkas juos nustebino nauju vaizdo įrašu, kuriame jis prabilo apie žiniasklaidoje aprašytą konfliktą su žmona.

„Spaudoje pasirodė įtarimai, kad aš smurtauju prieš žmoną, jog aš neva ją sumušiau. Galiu pasakyti tik tiek – taip, įvyko konfliktas, bet aš esu prieš smurtą ir, manau, žmogus yra visiškai ne vyras, jei kelia ranką prieš moterį. Mano šeimoje to niekada nebuvo. Mano tėvai yra mano pavyzdys ir to niekada nemačiau. Pats to netoleruoju ir tikrai esu prieš tai“, – kartojo P. Aršauskas.

Vaizdo įraše, kuris pavadintas „Kodėl aš praleidau 7 valandas areštinėje?“, Paulius prabilo apie alkoholio žalą ir tikino jo atsisakęs.

„Blogus dalykus, kurie man atsitinka gyvenime, dažniausiai priimu kaip pamokas. Analizavau blaivia galva dvi savaites visą šią situaciją, kuri įvyko. Supratau, kad alkoholis yra didžiausias priešas ir per jį įvyksta didžiausios problemos. Tai jau antra savaitė esu blaivas. Išbraukiau iš savo gyvenimo alkoholį. Atverčiau naują baltą lapą. Tos septynios valandos belangėje, vienutėje privertė mane susimąstyti, kad alkoholis tikrai daro blogą ir didelę žalą“, – sakė jis.

„Labai myliu savo žmoną. Abu, manau, iš šios situacijos pasimokėme. Didžiausia gėdą padarėme savo tėvams, artimiesiems ir tik vėliau sau. Visų atsiprašau ir only good vibes“, – pridūrė kriptomilijonieriumi vadinamas P. Aršauskas.

DELFI primena, kad socialiniuose tinkluose išgarsėjęs ir kriptomilijonieriumi vadinamas vyras savo mylimąją E. Malinauskaitę vedė šių metų sausio 23-ąją dieną. Šios vestuvės įvyko praėjus vos pusmečiui po skyrybų su buvusia žmona. Praėjusių metų rugsėjo 13-ąją dieną P. Aršauskas išsiskyrė su savo dukters mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene. Jausmus Eglei skandalingasis verslininkas pajuto dar esant santuokoje su pirmąja žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)