Kaip rašo žurnalas „Stilius“, echoskopijos tyrimas parodė, kad sausį jiems turėtų gimti mergaitė.

„Tačiau jokio skirtumo, kas gims, – mergaitė ar berniukas. Kaip Dievas duoda, taip yra gerai“, – sako Valda.

Pora neslepia, kad vardus kūdikiui buvo išrinkę dar prieš lytį atskleidusį tyrimą. Dukrą jie ketina pavadinti Marija. Tai gan populiarus vardas Lietuvoje, šiemet jis patenka į populiariausiųjų 30-tuką. Jei vis tik tyrimas būtų klaidingas ir gimtų sūnus, pora jam suteiktų Dovydo vardą.

Žinoma aktorė pirmagimės atėjimui į pasaulį ruošiasi itin atsakingai ir jau perka būtiniausių daiktų kraitelį.

V. Bičkutė ir M. Valiukas susituokė kiek daugiau nei prieš metus, 2018-ųjų rugsėjo 16 dieną. Apie tai, jog pora laukiasi, DELFI paskelbė šių metų rugpjūtį.

„Tempas natūraliai yra lėtesnis, matyt, iš aukštybių viskas yra suplanuota, nes įvyko taip, kaip ir turėjo įvykti. Pačiu laiku. Kadangi vasara yra ramesnis laiko tarpas, galiu jaustis rami, klausyti savo kūno ir džiaugtis šiuo procesu“, – DELFI tuomet pasakojo pašnekovė.

DELFI primena, kad pirmagimio laukianti pora pažįstami yra nuo 1998-ųjų metų, tačiau iki santuokos jiedu buvo tik geri draugai.

Poros vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)